Concursants d'Operación Triunfo asseguts en un banc

La cantant catalana d'OT que ha estat ingressada a l'hospital

Li han diagnosticat una pedra al ronyó, uns problemes que se sumen als que va tenir fa uns mesos per aconseguir ser mare

Va participar en la primera edició d'Operación Triunfo, la que molts espectadors, seguidors i crítics coincideixen que va ser la millor. Hem sabut que ha estat ingressada a l'hospital per culpa d'un greu problema i, sobretot, molt dolorós. Mèdicament es diu un còlic nefrític, però tothom el coneix com una pedra al ronyó . Estem parlant de Gisela Lladó. El pitjor de tot és que a aquest greu problema de salut se li afegeix que està embarassada. Terrible.

"El primer que vull fer és tranquil·litzar-vos. M'ha sortit una pedra al ronyó i ha de sortir d'alguna manera, però com que estic embarassada el quadre es complica una mica. És una cosa que es passa molt malament, és molt dolorosa i com estic embarassada no em poden medicar com qualsevol altra persona. Aquí estic molt ben controlada, cuidada, medicada i bo, encara que és dolorosíssim, dins de tot estic bé", va publicar en xarxes socials, per tranquil·litzar els seus fans.

La Gisela no està passant un bon moment. Aquest no és l'únic problema

"És un embaràs de risc. Em preocupa i em fa por. No vull saber el sexe del nadó per no encarinyar-me", va afegir, creant una mica de preocupació . De fet, fa uns mesos va explicar que va intentar quedar-se embarassada de manera natural dues vegades, però que va tenir dos avortaments. Finalment va optar per la fecundació artificial . "Va venir la pandèmia i el tema es va allargar. La meva reserva ovàrica no era la idònia. Va ser difícil. Vaig haver de fer cinc estimulacions, que això també és un procés de molta hormona, moltes punxades. Només va quedar un embrió viable, que és aquest que està ara donant canya ”. "Es va produir un despreniment del sac gestacional. Va ser un moment de crisi, vaig col·lapsar. He hagut d'estar dues vegades al llit". Així ho va explicar en una entrevista a la revista Hola.

Cursa musical de Gisela

És coneguda com una noia Disney per donar veu a alguns personatges, concretament el 2013 posant veu a la versió en català i en castellà de Froozen. Abans, el 2008 va participar a Eurovisió. En els darrers anys ha parat una mica i ha frenat en la seva activitat artística pel seu desig de ser mare.