Sala de cinema amb pantalla i butaques i un calendari

Un metge impostor protagonitza la gran pel·lícula de TV3 del divendres 8 de desembre

TV3 reserva la nit dels divendres per al cinema

Els espectadors habituals de TV3 ja saben que des de fa molts anys les nits de divendres estan reservades per al cinema. La programació es repeteix cada dia de la setmana i el darrer dia de la setmana laborable està pensada per a les pel·lícules. Els dilluns es podia veure fins ara 'El Foraster' i ara es pot veure 'Això no és Suècia'. Dimarts és nit de documental, amb 'Sense Ficció'. Dimecres, té lloc un nou capítol de Joc de Cartes i les nits dels dijous estan reservades per a l'humor de Polònia.

La pel·lícula d'aquest divendres 8 de desembre comença a les 22:05h i és Dr. Kcnock . El resum es pot consultar a la web de la programació de TV3. El Doctor Knock arriba a Saint-Maurice amb l'objectiu de substituir el metge del poble i els costums comencen a canviar perquè el doctor vol que els veïns s'impliquin a la “vida mèdica”. És a dir, vol que tothom, sans i malalts, passin de manera regular per la consulta, per avaluar-los i poder prevenir malalties. La seva estratègia inicial és perfecta: visites gratuïtes. Aviat es despertarà l'enveja al capellà del poble, que mourà el seu fils per lluitar contra el metge impostor.

Pel·lícula amb missatge

Alguns espectadors destaquen el missatge positiu que dóna aquesta pel·lícula . Els ciutadans han d'anar al metge de manera preventiva i no només quan tenen alguna malaltia. D'aquesta manera, podreu evitar possibles malalties i complicacions. El Doctor Knock ens ensenya que ens hem de revisar la salut, almenys, una vegada a l'any.

Divendres festiu. Una prova per a l'audiència de TV3

Aquesta és una setmana atípica amb dos festius, el 6 de desembre i el 8 de desembre. El calendari ha volgut que hi hagi un dijous entre tots dos i que, per tant, molts treballadors no treballin durant el dia 7. És probable que molts espectadors no estan davant del televisor durant l'emissió d'aquesta pel·lícula, de manera que les dades d'audiència s'hauran d'analitzar tenint en compte aquesta circumstància.