Muntatge amb una imatge d'Albert Donaire durant un reportatge. A l'esquerra una imatge amb una emoticona d'estat nerviós

Albert Donaire destapa perquè hi ha tants nervis al processisme

Un tuit que aclareix alguns dubtes

A partir del tuit que va publicar Sílvia Orriols el passat 29 d'abril, en el que destacava la gran afluència de gent en els seus actes de campanya electoral a Olot i a Figueres, plens de gom a gom, Albert Donaire ha aprofitat per contextualitzar el perquè dels nervis del processisme.

"A Olot, a Figueres… sales plenes de gom a gom. D’aquí tants nervis. La gent ha perdut la por de ser titllada de feixista o nazis. Banalitzar aquests conceptes com s’ha fet per part de l’extrema esquerra, així com els mitjans de comunicació, els ha tret tot el sentit". Una reflexió amb el que molts coincideixen i que se certifica amb l'augment massiu i clarament ascendent dels partidaris de Sílvia Orriols i Aliança Catalana. Especialment rellevant resulta no només la gran presència de partidaris o curiosos per saber més al volant dels postulats del partit, i l'admiració que està generant en el sector més jove de la societat catalana. 

Puntualitzant els principis d'Aliança Catalana

Donaire, que s'autodefineix com "un ciutadà d'un petit gran país anomenat Catalunya, que defensa i serveix amb orgull el seu país i els seus ciutadans, i que defensa els drets LGBTI", ha parlat de la ideologia d'Aliança Catalana, tot mirant de parar els peus a qui menysprea el partit i Orriols, els ataca i banalitza el terme d'"extrema dreta":

Per aquest membre de l'ANC, Òmnium i Plataforma per la llengua, coordinador de MxRC i defensor dels drets LGBTI, de 36 anys, existeix una confusió en el concepte de "racisme", del qual l'Aliança Catalana també acostuma a patir ferotges atacs. En el fil de la mateixa piulada, Albert Donaire ha mantingut una conversa amb l'usuari Joan PBat, posicionat clarament en contra dels principis que defensa Aliança Catalana. Donaire s'ha permès el luxe de preguntar-se al voltant del veritable significat de la definició de racisme:

Amb compromís, però amb respecte, així s'haurien d'establir els debats polítics. Però l'arribada del 12 de maig, dia clau pel futur més immediat de Catalunya, provoca un evident nerviosisme, no només pel que fa als representants polítics de cada partit, sinó també, i molt especialment, en relació amb els fervents seguidors d'un partit o altre. El més important és anar a votar aquest segon diumenge del mes de maig, la millor forma possible a l'hora de defensar els interessos i la ideologia personal de cadascú. 

Els principis que defensen Aliança Catalana i Sílvia Orriols estan definits al detall, tant des dels comunicats oficials del partit i dels comptes personals de la seva líder, com mitjançant els actes electorals que esdevenen cada vegada més nombrosos, tenint en compte aquest augment constant i molt notori d'assistents de totes les edats.