Plantilla Sevilla Atlètic

Saragossa, Tenerife i Burgos lluiten per una joia de la pedrera del Sevilla

Tot apunta que el jove de 21 anys farà un salt a la Segona Divisió la temporada que ve

La temporada comença a endinsar-se ja a les seves acaballes i els equips comencen a determinar els seus fulls de ruta a seguir al pròxim mercat estival de fitxatges. Equips com el Burgos, el Tenerife o el Reial Saragossa, que tenen pràcticament confirmada la seva presència a la Lliga Hypermotion el pròxim curs. Per a l'estiu, doncs, buscaran confeccionar la millor plantilla possible per poder lluitar per l'ascens l'any següent.

I, per això, tots han arribat a la conclusió que els interessa pescar una jove promesa que, amb el seu ímpetu juvenil, els ajudi a assolir l'anhelat objectiu. Davant d'aquesta tessitura, tots tres tenen monitoritzat un futbolista del filial del Sevilla que aquest any l'està trencant a Segona RFEF. No obstant això, no està tenint oportunitats amb el primer equip i se sent preparat ja per fer el salt a la Segona Divisió.

El seu nom és Lulo Dasilva, és espanyol i pot ocupar tant les demarcacions de centrecampista com la de defensor central. Tot i que ara el seu nom és més aviat desconegut, la seva projecció el posiciona com una jove promesa a tenir molt en compte de cara als pròxims anys.

Lulo Dasilva, el salt a Segona

El jugador espanyol va fer els seus primers passos al futbol de primer nivell quan va passar pel futbol base del Real Betis. A l'edat de Juvenil va canviar el verd-i-blanc pel blanc del Sevilla i s'hi ha mantingut fins ara. En aquest curs és un dels integrants del Sevilla Atlètic, que milita al quart grup de la Segona RFEF.

Encara que actualment està bregant amb la recuperació de la greu lesió de lligaments que va patir fa unes setmanes, les seves prestacions anteriors a això van demostrar que és un futbolista amb molt de potencial. És probable que no torni a competir fins al gener del 2025, però això no ha impedit que grans equips de la divisió de plata s'hi hagin fixat. Si manté el nivell previ a la lesió, té molts arguments per convertir-se en jugador professional.

Té un perfil de migcampista de tall defensiva que pot ocupar tant el migcamp com la línia defensiva. Els seus 1,89 metres d'alçada el postulen com un jugador de molt portent físic que va molt bé al xoc i al joc aeri. Tot just té 21 anys i un futur brillant per davant.

No és casualitat que, malgrat no haver comptat amb oportunitats al primer equip del Sevilla, ja hi hagi diversos clubs de Segona interessats. El seu contracte venç el 2025 amb el club sevillà i encara és una incertesa quin pla tenen els directius sevillistes amb ell.