Plantilla Reial Oviedo 2024

El futbolista del Reial Oviedo que interessa al Celta de Vigo

El club gallec ja comença a plantejar planejar el seu full de ruta per al pròxim mercat de fitxatges

Una temporada més, el Celta de Vigo està jugant amb foc. Les jornades van passant i el descens continua amenaçant; de moment són tan sols tres punts els que separen els viguesos del pou. I tot i que encara resten vuit jornades per al final del curs, els directius celtiñas ja treballen en possibles reforços per a la 2024/25.

De moment és complex determinar un full de ruta fix, ja que, evidentment, la planificació de la plantilla no serà la mateixa si l'equip aconsegueix la permanència que si baixa. Però, així i tot, els especialistes del club han trobat un futbolista que encaixaria en qualsevol dels dos escenaris. És un argentí de 27 anys que milita actualment al Real Oviedo.

Santiago Colombatto és, doncs, un dels possibles fitxatges del Celta per a la temporada que ve. Amb un any a la Segona Divisió n'ha tingut prou per cridar l'atenció d'equips de l'elit espanyola.

Santiago Colombatto, objectiu del Celta

L'argentí es troba actualment en el millor moment de la seva carrera. Pertany al Club León mexicà, però aquesta temporada està jugant cedit al Real Oviedo de la Lliga Hypermotion. Ha passat anteriorment per altres grans equips, com el Famaliçao, el Càller, el Hellas Verona o el Sint-Truiden.

Santiago Colombatto s'ha establert com un dels pivots titulars de l'equip del Carlos Tartiere. Ja ha disputat 30 partits aquesta campanya i compta amb un recompte de 2 gols i 9 assistències. Són xifres extraordinàries tenint en compte que es tracta d'un centrecampista de tall més aviat defensiva.

Santiago Colombatto - World Cup U20 (2017)

Les seves grans actuacions han provocat que equips de Primera Divisió, com ara el Celta de Vigo, ja estiguin estudiant el seu possible fitxatge. Els viguesos fins i tot han enviat especialistes a presenciar partits de l'argentí en directe. El valor de mercat actual és de 4 milions d'euros i, per tant, és una opció més que real per als celtiñas.

Hi ha altres equips amb altes aspiracions d'estar el curs vinent a Primera, com l'Espanyol, que també hi estan interessats. Té contracte al Club León fins al 2027, però ha quedat evident que allà no compten amb ell, ja que en les dues últimes temporades ha sortit cedit.

Evidentment, el Celta tindrà moltes més possibilitats d'aconseguir el fitxatge si es manté a Primera. Però, així i tot, si finalment acaben baixant, també intentaran abastar la seva incorporació al pròxim estiu.