Pepelu en un partit amb el València

La xifra impossible que demana el València a l'Atlètic de Madrid per Pepelu

Simeone necessita un reforç per a la sala de màquines

Està a punt de clausurar una temporada una mica grisenca per a l'Atlètic de Madrid. Els de la capital no han acabat de ser tan temibles com ens hi tenen acostumats i tancaran el curs sense ni tan sols acostar-se a aixecar un títol.

El Cholo Simeone ja té identificats els punts febles de l'equip que haurà de reforçar al pròxim mercat estival de fitxatges. Un, sens dubte, és el centre del camp, on els 'colchoneros' han notat l'absència d'una gran figura. Per posar-hi remei, als despatxos del Metropolità volien tractar de tancar la incorporació de Pepelu; així ho ha informat Salva Gomis, periodista especialitzat actualment del València.

Pepelu, clau al València

El migcampista de Dènia ha despuntat a la seva primera temporada a Mestalla. El seu bon fer s'ha traduït en 7 gols anotats durant els 36 duels disputats amb la carcassa che. Però, més enllà dels números, Pepelu ha estat clau en l'elaboració del joc valencianista, i s'ha convertit en la columna vertebral dels esquemes de Rubén 'el Pipo' Baraja.

L'ex del Llevant va fitxar l'estiu passat pel València i va firmar un contracte per cinc temporades. I amb un any n'hi ha hagut prou per evidenciar que els 5 'quilos' que va desemborsar Peter Lim per ell van suposar una bona inversió. Tant ha estat així que, de fet, Pepelu ja té diversos equips darrere seu disposats a pagar altes cotes pel seu fitxatge.

Pepelu - 23/24

Les condicions del València a l'Atlètic de Madrid

Com dèiem, un dels clubs que intentarà tancar la incorporació del valencianista aquesta temporada és l'Atleti; això sí, no serà gens fàcil. Els directius blanc-i-vermells ja saben que el València es mantindrà ferm en la postura i no pensa negociar per la venda. Qui estigui interessat a Pepelu haurà de pagar els 100 milions d'euros establerts a la seva clàusula de rescissió.

Evidentment, aquesta suma és massa elevada per a qualsevol equip i l'Atlètic, si Peter Lim no s'estova, rebutjarà el seu fitxatge i buscarà una altra opció per a la medul·lar. El València té àmplies necessitats de vendre per sanejar els seus tan damnificats comptes. No obstant això, Pepelu no és a la llista de transferibles i buscaran recopilar els diners necessitats a través d'altres vendes.

El de Dènia, als 25 anys, és transcendental al València i és un dels pilars sobre els quals pretenen construir el futur a curt termini els ches. Després d'haver invertit pràcticament tota la seva carrera al Llevant, on va arribar a la categoria de Juvenil, està ara en el seu millor estat de forma. I a Mestalla desitgen que així segueixi sent durant els pròxims anys.