Turki A--Sheikh, propietari de l'Almeria

3 milions d'euros: El que vol pagar la UD Almeria per un futbolista serbi

Ha estat una de les revelacions de la temporada a la Superlliga de Sèrbia

El mercat de fitxatges ja és a tocar i Turki Al-Sheikh ja està preparant la seva cartera per començar a repartir xecs. La desastrosa temporada de l'UD Almeria, un dels pitjors cuers de la història recent de LaLiga, ha provocat el descens a Segona. I el xeic farà tot el possible perquè l'aventura a la divisió de plata sigui tan efímera com sigui possible.

En aquest ordre d'idees, des de la direcció esportiva del club ja li transmeten alguns possibles fitxatges per reforçar la plantilla. Són sabedors que la Segona no és una divisió fàcil de gestionar i que hauran de comptar amb el millor vestuari possible per tornar a aconseguir l'ascens. Per això, noms com el de Samed Bazdar encapçalen la llista de candidats per arribar a la UD Almeria aquest estiu.

Samed Bazdar, la perla sèrbia

A finals de gener del 2004 va néixer a Novi Pazar un noi que tot just 20 anys després ja estaria a l'agenda d'equips de les grans lligues europees. Samed Bazdar ha despuntat aquesta temporada amb el Partizán de Belgrad, un dels grans clubs de Sèrbia, amb qui ha disputat 29 duels. En aquests, ha aconseguit obtenir un saldo de 8 gols i 1 assistència.

Samed Bazdar juga a la posició de mitjapunta o de davanter centre a l'habitual 4-2-3-1 que dibuixa el tècnic Albert Nadj. Fa 1,86 metres, però no destaca especialment per la corpulència ni per l'habilitat en el xoc. És més aviat un futbolista hàbil i veloç amb la pilota en possessió.

Samed Baždar 2024 - Amazing Skills, Assists & Goals - Partizan | HD

El seu bon fer sobre el verd ha provocat que hi hagi diversos equips darrere seu. Tot i que, això sí, de moment, l'únic que ha pres iniciativa per intentar executar el seu fitxatge ha estat l'UD Almeria. Segons el mitjà serbi Mozzart Sport, l'entitat indàlica està disposada a invertir fins a 3 milions d'euros per aconseguir els seus serveis.

I, segons aquesta mateixa font, el jove futbolista està per la tasca de fer un pas endavant en la seva carrera i jugar en una lliga més prestigiosa que la sèrbia. I això que amb el Partizán disputaria a finals d'estiu la prèvia per poder participar a la Champions League. Amb tot, la seva arribada al Power Horse, si no hi ha canvis imprevistos al guió, es podria produir més aviat que tard.

L'arribada de Samed Bazdar serviria a l'Almeria per reforçar un atac que aquest curs no ha funcionat gens bé. Un altre dels noms que contemplen des del sud és el de Stoichkov, de l'Eibar, per qui Turki Al-Sheikh hauria ofert 5 'quilos'. El que és clar és que el xeic no pensa escatimar en despeses aquest estiu.