Muntatge de Xavier Valls presentat un programa. A la cantonada superior esquerra, dins d'un cercle, Vinicius agafant del coll un futbolista del Leipzig

Xavier Valls: Tweet irònic sobre Vinicius i el Reial Madrid

El presentador de TV3 deixa en evidència el polèmic futbolista brasiler

L'enèsima actuació de Vinicius Junior davant el Leipzig a la tornada dels vuitens de final de la Champions, no va deixar indiferent ningú. El davanter brasiler va agredir a la segona meitat el capità del Leipzig Orbán, a més de mostrar una actitud xulesca durant el partit, encarant-se a futbolistes i intentant enganyar l'àrbitre amb caigudes a la vora de l'àrea.

Tot això és, sens dubte, la clara mostra que Vinicius és un jugador maleducat i, sense respecte feia ningú i que fa servir la provocació permanent, ja sigui a jugadors o aficions rival o a l'equip contrari, com a arma per fer-se valer i erigir-se com el protagonista de la trobada.

El periodista Xavi Valls carrega durament contra Vinicius

Xavi Valls és un periodista esportiu veterà esportiu de TV3, amb molts anys de recorregut dins del departament d'esports, i que actualment dirigeix el programa d'anàlisi i debat nocturn Onze. Valls no ha amagat mai els seus colors blaugranes, però sempre analitzant tots els aspectes del futbol d'una manera objectiva i respectuosa.

Després de la no vermella a Vinicius per agressió al capità del Leipzig, Xavi Valls va utilitzar la xarxa social X per expressar amb sarcasme "l'àrbitre s'ha cregut que Vinicius és Nelson Mandela i no s'ha vist amb ànims d'expulsar-lo. Normal".

Una opinió compartida pel gran públic, ja que cal recordar que Vinicius no només podria haver estat expulsat per aquest acte, sinó que també per les seves reiterades provocacions a l'afició rival, els insults a jugadors rivals, i així una infinitat de conductes del tot antiesportives i que en qualsevol altre esport serien sancionades amb la desqualificació del futbolista.

Les reaccions no es van fer esperar

Van ser molts els usuaris de la xarxa social esmentada que van aplaudir el missatge del periodista, ja que tots estaven d'acord que el grau de permissivitat que té Vinicius no el té cap altre futbolista. I, en aquest sentit, l'opinió que Vinicius havia d'haver abandonat el terreny de joc era compartida per la gran majoria dels usuaris que van respondre al missatge del periodista de TV3 Xavi Valls.

Però és que Valls no ha estat l'únic a pronunciar-se cap a aquesta direcció, altres periodistes de la capital han arribat a la mateixa conclusió, de manera que el consens és unànime però els únics que, per ara, no sembla que vulguin actuar per frenar de aquest tipus d'actes són els mateixos àrbitres.