Cholo Simeone i Civitas Metropolità

L'Atlètic de Madrid vol un crack del Reial Saragossa

Les sortides a la defensa obligaran l'equip 'colchonero' a fitxar un defensor i l'Atlètic ha trobat el seu candidat a Saragossa

Mario Hermoso i Savic, entre altres, finalitzaran les seves estades al Civitas Metropolità el juny d'aquest 2024. Aquestes baixes debilitaran enormement la parcel·la defensiva de l'Atlètic de Madrid. I, per això, Enrique Cerezo sap que haurà d'acudir al mercat per intentar confeccionar una defensa en condicions.

Cholo Simeone ha posat sempre molt interès a construir un equip sòlid partint d'una bona prestació en les accions sense la pilota en possessió. El 'colchonero' és un equip que no està acostumat a encaixar gols en excés i aquesta ha estat una de les claus dels seus èxits recents. De fet, aquesta temporada són un dels elencs que menys tants ha rebut de LaLiga , 29 en 27 partits.

Així i tot, són molts més gols dels que al tècnic argentí li agradaria concedir i, per això, a l'estiu s'hi auguren moviments. Una de les opcions que més agrada a la cúpula directiva per reforçar aquesta parcel·la és precisament un jugador que ja pertany l'Atlètic, tot i que està cedit al Saragossa. El seu nom és Santiago Mouriño.

Qui és Santiago Mouriño?

El jove central uruguaià de 22 anys va arribar l'estiu passat a la dinàmica de l'Atlètic de Madrid com un projecte de central per al primer equip. Enrique Cerezo va pagar 2,7 milions d'euros al Racing Club de Montevideo.

Per donar-li l'oportunitat que s'escurcés del futbol espanyol, l'equip madrileny va decidir buscar-li una sortida en forma de cessió. I el Reial Saragossa no va dubtar a posar-se en contacte i a tancar la seva arribada com a préstec.

Santiago Mouriño 2022/23 ► Defensive Skills & Tackles - Racing Club | HD

Amb tot, Santiago Mouriño ha aconseguit establir-se a l'onze inicial de l'elenc aragonès i és indiscutible per a Julio Velázquez. Ja ha disputat 19 partits amb la samarra blanca i fins i tot disposa d'una estadística que confirma el seu fantàstic nivell. L'uruguaià és el jugador de la Lliga Hypermotion amb més duels individuals guanyats per partit (5,6).

El Cholo Simeone no l'ha perdut de vista des que va aterrar a la Romareda i ja el contempla com un dels seus centrals per a la temporada que ve . Sobretot, tenint en compte que Mario Hermoso i Savic acaben el seu contracte, així com també passa amb Axel Witsel i Gabriel Paulista. I, a més, un altre factor positiu és que no requeriria cap cost.