Xavi Hernández en roda de premsa

La frase de Xavi després del partit contra el Celta que indigna els seguidors

Xavi Hernández continua a la corda fluixa malgrat la victòria in extremis contra el Real Celta a Balaídos

Després de 25 jornades, el FC Barcelona continua exhibint un joc millorable i alguns jugadors oferint molts dubtes. A l'últim partit disputat a Balaídos contra el Reial Celta de Vigo, l'equip va aconseguir els tres punts, però va repetir un partit gris i no va merèixer la victòria. La victòria no es va materialitzar fins al minut 96, quan Robert Lewandowski va marcar des dels onze metres. El suspens va ser màxim, ja que la pena màxima va haver de ser repetida perquè el porter Vicente Guaita es va avançar abans que el polonès xutés la pilota. Abans, el mateix Robert Lewandowski va desfer l'empat i va avançar el FC Barcelona al minut 45. L'alegria va ser efímera, ja que dos minuts més tard, al minut 47, Yago Aspas va empatar el partit després d'una assistència de l'exblaugrana, Óscar Mingueza.

El Reial Madrid, contra tot pronòstic, va empatar el partit contra el Rayo Vallecano. Amb aquesta derrota, els blaugranes retallen distància i se situen ara a vuit punts dels blancs. Faltarà per veure què fa el Girona FC, que té la seva cita contra l'Athletic Club a San Mamés dilluns a les nou del vespre, en el partit que tanca la Jornada de la Lliga EA Sports.

Fora dels terrenys de joc, s'ha parlat molt d'una frase que va pronunciar Xavi Hernández en roda de premsa en finalitzar el partit. L'egarenc va valorar les estadístiques dels últims partits i va recordar que el conjunt blaugrana ha aconseguit 10 de 12 punts possibles des que ell va anunciar la sortida a finals d'aquest curs. El perfil de la xarxa social Carpetas Blaugranas se n'ha fet ressò i el tweet ha aconseguit moltes reaccions.

Els aficionats recorden que el joc de l'equip no només no ha millorat sinó que ha empitjorat. Insisteixen que si no tingués aquest nom, ja fa mesos que Joan Laporta ho hagués cessat i que ja no seria l'entrenador del FC Barcelona. Consideren que el club està tenint molta paciència amb ell, molta més de la que es va tenir amb Ronald Koeman, Quique Setién i Ernesto Valverde.

Xavi Hernández anuncia que se'n va al juny

L'entrenador del Barça va anunciar que deixaria el club després del partit contra el Vila-real CF, en què va perdre per 3-5 a l'Estadi Olímpic de Montjuïc. Des d'aleshores, els culers han guanyat 1-0 davant l'Osasuna, 1-3 el Deportivo Alabès a domicili, empatat 3-3 contra el Granada jugant com a local i 1-2 contra el Real Celta a Vigo. És cert que els números no són dolents, ja que són tres victòries i un empat en quatre partits, però podrien ser millors si l'equip aspira a guanyar la Lliga.