Jugadors del Racing de Ferrol celebrant un gol

L'aspirant a Pilota d'Or que podria arribar de franc al Racing de Ferrol

L'equip gallec lluita per un històric ascens i es planteja fitxar un enorme talent que actualment no té equip

Sens dubte, la gran revelació de la temporada a la Lliga Hypermotion, la segona més alta d'Espanya, és la del Racing de Ferrol. Els Diables Verds resideixen, a hores d'ara de la temporada, a la quarta posició de la taula, a 3 punts dels llocs d'ascens directe a LaLiga. És un escenari extraordinari, tenint en compte que l'elenc gallec és un recent ascendit a la divisió de plata .

Encara resten 15 jornades per al final de la competició regular, però, tot i així, ja han presentat la seva candidatura fixa a ser un dels tres equips que aconsegueixi pujar. D'altra banda, el seu èxit no ha passat desapercebut per a ningú i diversos equips ja han intentat 'robar-los' algun dels seus futbolistes. Sense anar més lluny, l'Alabès es va endur la seva carta ofensiva més gran, Carlos Vicente , en el mercat hivernal passat.

Els vitorians van invertir 600 mil euros que van asseure de luxe el Racing de Ferrol. Els gallecs van aconseguir tancar la cessió de Nico Serrano per suplir-lo, però, tot i així segueixen disposats a fitxar un altre jugador en cas que sorgeixi una oportunitat de mercat. I, amb Jesé Rodríguez, l'oportunitat ha sorgit.

Los 18 Goles De Jese Rodriguez Con El Real Madrid

Cal recordar que és agent lliure. Per tant, encara que el mercat hivernal de fitxatges ja hagi tancat, Jesé podria arribar de franc al Racing de Ferrol en qualsevol moment. Fins i tot ser inscrit a LaLiga.

Jesé Rodríguez i tot el que aportaria al Racing de Ferrol

Sens dubte, poder comptar amb un futbolista de l'experiència i del talent de Jesé seria una carta important per al Racing de Ferrol a la seva batalla per l'ascens . El canari ha passat per grans equips, entre ells el Reial Madrid i el PSG, i, si aconsegueix acostar-se a aquella versió, pot aportar un talent enorme a l'elenc gallec.

Té 30 anys, però segueix disposant d'una habilitat bàrbara en la conducció de la pilota i una facilitat tremenda per llançar desmarcatges al'esquena de la defensa. A més, diverses vegades ha demostrat tenir també un talent diferencial dins de l'àrea, amb un olfacte de gol ressenyable.

Les darreres aventures de Jesé

El futbolista canari ja acumula unes temporades realment complicades que l'han portat pràcticament a l'ostracisme. El seu pas pel PSG no va resultar gens exitós. En els seus quatre anys a París va sumar quatre cessions a altres equips, entre ells, la UD Las Palmas i el Real Betis.

Després, després d'acabar contracte amb l'equip de la capital francesa, es va endinsar en un viatge de curtes aventures a diverses parts del món . Primer va retornar a la UD Las Palmas, després va aterrar a Turquia per vestir la carcassa de l'Ankaragücü i també va passar per la Sampdoria italiana i el Coritiba brasiler.

Jesé, ara sense equip, està ambiciós per afrontar un nou repte i està esperant que li soni el telèfon amb una proposta. El Racing de Ferrol es continua plantejant seriosament i podria ser un bon destí per al canari.