Montage amb l'equip del Real Betis celebrant un gol i una ombra negra a la part esquerra de la imatge

El va voler el Barça en el passat i ara el Betis ho té pràcticament tancat

Una antiga aspiració del FC Barcelona estaria molt a prop de fitxar pel Betis

El Real Betis ha tancat una campanya en què ha anat de menys a més i que aspirava a classificar-se per a la propera UEFA Europa League, però en el seu duel directe contra la Reial Societat va caure del costat donostiarra.

Així doncs, el conjunt verd-i-blanc haurà de conformar-se en jugar la Conference League la temporada que ve, alhora que l'equip de Pellegrini segueixi competint en lliga per aspirar al màxim.

Amb tot això, la direcció esportiva està treballant a marxes forçades per reforçar l'equip de la millor manera possible i sembla que la posició de lateral esquerrà seria la primera carpeta a tancar-se.

Nicolás Tagliafico a l'òrbita del Real Betis

El lateral i carriler esquerre argentí, i que al seu dia va sonar per al FC Barcelona, sembla que té moltes paperetes d'aterrar l'any que ve al Benito Villamarín.

Tot i que encara té contracte fins al juny de 2025 amb l'Olympique de Lió, l'internacional argentí veuria amb bons ulls tornar a la lliga espanyola, on ja va jugar a les files del Múrcia la temporada 2012/2013.

Nicolás Tagliafico - Season Highlights | 2023

Tagliafico, que no podrà arribar com a agent lliure, algunes fonts com el Gol Digital apunten que el traspàs rondaria els 2 o 3 milions d'euros, els quals són més que assumibles per al Betis en aquests moments.

Tagliafico pot comprometre la renovació Juan Miranda

L'arribada de Tagliafico al club de l'Heliòpolis suposaria una fèrria competència al lateral esquerre amb el jugador del planter Juan Miranda. Tagliafico ha estat un dels jugadors importants aquest any amb l'Olympique de Lió que ha quedat sisè a la lliga i ha fet semis a la UEFA Europa League.

Tagliafico ha disputat 25 partits, en què ha marcat 3 gols i ha donat dues assistències. El seu encaix al Real Betis podria ser total ja que és un carriler que es projecta molt a l'atac amb gran capacitat per posar centres a l'àrea, combinat amb uns grans dots defensius per assecar el seu oponent.

L'arribada del lateral argentí podria influir en la renovació tediosa de Juan Miranda. El jugador del planter fa setmanes que està reunit amb la directiva i, després de rebutjar una primera oferta, segons ElDesmarque, el Reial Betis està fent un últim intent per renovar Miranda.

Ofertes per Miranda i la sortida d'Abner Vinicius

Amb l'arribada de Tagliafico més que assumida, el culebró Miranda sembla llarg, ja que el futbolista del planter prioritza quedar-se al club de la seva terra, però al mateix temps té ofertes molt potents d'equips com la Reial Societat, l'Olympique de Marsella i l'AC Milan.

Totes aquestes ofertes són, econòmicament, superiors a les que ofereix el club andalús tot i que Miranda preval un tema sentimental en aquest cas. Miranda ha disputat 25 partits en què ha anotat un gol i ha donat una assistència . Perfil i números gairebé calcats als de Tagliafico.

Juan Miranda ● AC Milan Transfer Target ⚫??? Best Skills, Goals & Tackles

En aquest sentit, Miranda agraeix l'oferta a l'alça que li proposa el Betis i va declarar a l'entrevista per a ElDesmarque que: "Si per mi fos, estaria al Betis tota la vida".

Finalment, el que segur que sortirà del Real Betis és l'altre lateral esquerre, el brasiler Abner Vinicius, que malgrat tenir contracte fins al 2029 sortirà rumb a l'Olympique de Lió que buscaria així tapar la vacant que deixaria la més que probable sortida de Nicolás Tagliafico al Real Betis.