Muntatge amb la plantilla del Reial Saragossa i l'escut del PSG a dalt al centre

Del PSG al Saragossa: A punt de tancar-se

El club aragonès està a punt d'aconseguir els serveis d'un futbolista del PSG

Després d'11 anys militant a la categoria de plata del futbol espanyol, el Reial Saragossa vol girar full de la present temporada en què s'ha quedat sense aspiracions a poder optar a l'ascens.

L'arribada de Víctor Fernández a la banqueta aragonesa el mes de març va donar un impuls important a l'equip de cara o no veure's amb l'aigua al coll a prop de les posicions de descens.

En la seva quarta aventura com a primer entrenador del Reial Saragossa, el tècnic aragonès ha demostrat la seva confiança envers els futbolistes joves com Adrián Liso, Alejandro Francés o Germán Valera.

Però mancant una jornada intranscendent que hauran de disputar davant l'Albacete, la direcció esportiva estaria a punt de tancar un gran fitxatge per a l'any que ve i que compromet la porteria aragonesa.

L'arribada d'Alexandre Letellier

Letellier és un porter francès de 33 anys que ve estant a l'ombra del porter italià Donnarumma al PSG, però que té una gran experiència en clubs com l'Orléans, Angers, Young Boys de Suïssa i Troyes .

LE TRIPLE ARRÊT DE ALEXANDRE LETELLIER FACE À MONACO

Segons apunten fonts de Le Parisien, el porter francès acaba contracte amb el club francès aquesta temporada i recalaria a cost 0 al Reial Saragossa, on podria disposar de minuts ja que al PSG no ha disputat cap partit aquest any.

Poder aeri i bon maneig de peus

Letellier és un porter molt difícil de sorprendre en les pilotes aèries. El porter francès fa valer els seus 193 centímetres per imposar-se a les pugnes aèries o pilotes laterals que puguin sobrevolar l'aèria.

A més, i és una cosa que podria valorar molt Víctor Fernández, és el seu bon joc de peus ja que permet alliberar un lateral creant superioritat a l'inici de la jugada i amb capacitat per dividir la primera línia de pressió rival a la passada. I és que a Víctor Fernández li agrada el bon tracte i la possessió de la pilota.

Edgar Badia i Cristian Álvarez, compromesos

La més que probable arribada de Letellier podria posar en un compromís els dos porters que s'han alternat la porteria aquest any al Reial Saragossa, com són Edgar Badia i Cristian Álvarez.

Ávarez tenia contracte fins al 2024, però amb una clàusula que, si jugava més de 10 partits, de titular o almenys 45 minuts, quedava renovat per un any més. I aquest fet s'ha donat perquè ha disputat 13 partits en què ha encaixat 12 gols i ha deixat el marc a 0 fins a 5 ocasions.

Badia, per la seva banda, va arribar al mercat hivernal cedit per l'Elx, equip amb què té contracte fins al 2025. Badia ha jugat 24 partits, en què ha rebut 23 gols i ha deixat en 8 ocasions la porteria a 0 .

Amb aquesta tessitura, i a punt de tancar la incorporació de Letellier del PSG, la secretaria tècnica del Reial Saragossa haurà de prendre una determinació sobre si tornar a Badia de la cessió a l'Elx, o per contra opta per un traspàs o cessió de Cristian Álvarez. Totes les opcions estan obertes.