Enuig de Vinicius abans del partit a Mestalla

Vinicius esclata contra el Reial Madrid: Enrabiada i amenaça

El jugador brasiler va estar a punt de no participar per voluntat pròpia en duel que va enfrontar els merengues i el València a principis de març

El València-Reial Madrid del 2 de març passat va tenir una de les prèvies més tenses dels últims anys a LaLiga. També un dels postpartits més polèmics, amb el gol anul·lat de Jude Bellingham sobrepassat el temps de descompte. L'enfrontament entre Vinicius i el València pels episodis racistes d'una mínima part de l'afició che el curs passat va ser el gran al·licient del xoc.

Això va generar un debat multitudinari i una apatia tremenda del madridisme (i part de la comunitat futbolera internacional) cap al valencianisme amb Vinicius com a precursor principal. Per això, al Reial Madrid hi havia moltes ganes de la visita a Mestalla de principis de març.

Tant va ser així que, de fet, durant els dies previs a la disputa del partit ja van estar escalfant la contesa amb publicacions a xarxes socials. En una, mostrant el seu suport a Vinicius amb una imatge seva celebrant un gol, van afegir un sticker que va ser el que va generar el cabreig del brasiler.

El 'sticker' del mosqueig

En aquest sticker apareixen diverses figures que mostren l'evolució del mico a l'ésser humà acompanyades d'un text on es pot llegir 'Vini Vici'. Evidentment, la intenció de l'encarregat d'aquesta publicació no era altra que donar suport al jugador del seu club. No obstant això, a Vinicius no li va agradar gens.

El mosqueig va arribar fins al punt que, segons informa Relevo, l'atacant tenia series intencions de no disputar el partit del Reial Madrid a Mestalla. El director general del club, José Ángel Sánchez, va ser l'encarregat de calmar el futbolista i de convèncer-lo de jugar. Vinicius va acceptar, però, això sí, sempre que es prenguessin mesures contra els encarregats d'aquesta relliscada.

Valencia 2-2 Real Madrid | HIGHLIGHTS | LaLiga 2023/24

El club va prometre l'aplicació de les mesures disciplinàries pertinents als culpables, simples treballadors del departament de comunicació del Reial Madrid. Al final, Vinicius es va oblidar de la polèmica i va anotar un doblet que li va servir a l'elenc de Carlo Ancelotti per emportar-se un punt del feu che.

Evidentment, el '7' del conjunt merengue va deixar la seva empremta al partit. Més enllà dels gols i de les seves accions individuals de molt de talent, el brasiler es va encarar amb l'afició diverses vegades. A més, al final del duel, voluntariós de protagonisme, va empènyer amb violència Sergi Canós mentre el valencià conversava tranquil·lament amb Andriy Lunin.