Muntatge amb una imatge de l'Estadi Civitas Metropolità de fons. En primer terme, imatge de Koke vestit amb la samarreta de l'Atlètic de Madrid. A la cantonada superior esquerra, dins d'un cercle, un avió

Gir a la situació de Koke amb l'Atlètic de Madrid

Koke acaba contracte el proper 30 de juny i els rumors sobre la seva renovació - o no - són constants

Jorge Resurrecció, més conegut com a Koke, s'ha convertit sens dubte en un emblema pel club blanc-i-vermell. Des que va debutar el 2009 contra el Barça, ha estat clau per al Cholo Simone a cadascuna de les temporades. De fet, és el futbolista amb més partits de la història de l'Atlètic de Madrid amb 624 partits, 133 més que Abelardo , qui ocupa la segona posició i 190 més que Oblak, el segon futbolista en actiu amb més partits.

A més, el centrecampista espanyol de 32 anys és el 32 futbolista amb més partits de la història de la lliga espanyola. Koke ha estat fonamental en una de les èpoques daurades de l'Atlètic de Madrid, ja que amb ell com a peça clau, els matalassers han guanyat dues lligues, una copa d'Espanya, dues Europa League, una Supercopa d'Espanya i dues Supercopes d'Europa i han arribat a dues finals de la Champions League, les quals han estat molt a prop de guanyar. El 2019, després de la sortida de Godín i de Juanfran, el 6 de l'Atlètic de Madrid va rebre el braçalet de capità.

Koke 2022 ● Amazing Skills Show in Champions League | HD

Koke també ha tingut un paper molt important amb la selecció espanyola, disputant 69 partits des del 2013. Ha anat convocat als tres últims Mundials i a les dues últimes Eurocopes. La bonica etapa de Koke a l'Atlètic de Madrid podria acabar en tres mesos, ja que el contracte finalitza aquesta temporada i, de moment, encara no s'ha arribat a un acord.

Després de 15 temporades consecutives, Koke podria dir adéu al club dels seus amors. És cert que les dues parts tenen la voluntat de renovar el contracte, però, de moment, el futur del futbolista no és gens clar. De fet, tal com va assenyalar 'Relevo' al gener, les converses entre les dues parts estaven estancades. El principal problema seria el tema econòmic, ja que algunes fonts apunten que l'Atlètic de Madrid li podria oferir un contracte de dos anys en què el seu salari passés de 7 a 4 milions d'euros.

Tot i això el mateix mitjà acaba d'anunciar que les postures s'acosten i que la renovació seria imminent.

Koke, que ja hauria rebutjat una primera oferta de renovació, ja que considerava insuficient el salari, compta amb ofertes d'Aràbia Saudita i Qatar, que, òbviament, són més suculentes econòmicament que la del club madrileny. S'apunta que l'oferta que arriba del Golf Pèrsic podria ser de 10 milions d'euros i duraria tres temporades. L'equip que està temptant Koke és l'Al-Xabab, mateix club que a l'estiu ja va aconseguir el fitxatge de Yannick Carrasco.

Cal recordar que Koke ha tingut diverses oportunitats per sortir de Madrid, però sempre s'ha negat a canviar de club. Un dels clubs que el va intentar fitxar va ser el Barcelona de la MSN, que el va voler pagar 60 milions d'euros el 2014 com a futur substitut de Xavi Hernández. Tal com hem comentat, la prioritat de l'internacional espanyol és renovar amb l'Atlètic de Madrid i, fins i tot, acabar la seva carrera allà, cosa que el convertiria a "One Club Men", però la baixa oferta de renovació que li ha posat sobre la taula ha provocat que tingui més dubtes sobre la seva continuïtat al Civitas Metropolità.

Per al tècnic argentí, perdre Koke seria un cop duríssim, ja que és un dels jugadors més importants, per no dir el que més, de l'equip. El futur de Koke, que té una molt bona darrera passada, serà un dels temes que més debat generaran en els propers mesos, així que haurem d'estar molt atents. Evidentment, l'afició matalassera és molt partidària de la continuïtat del capità.