Persona amb el logo del Vila-real CF en un estadi de futbol.

El Vila-real vol pescar al Leganés: Menys de 3 milions d'euros

El submarí groc vol un futbolista del Leganés que s?acosta a la Ceràmica

El bon futbol que ha exhibit el Leganés aquesta temporada, quedant campió de la Lliga Hypermotion porta conseqüències en forma d'ofertes per endur-se els jugadors més destacats. L'equip pepinero s'ha mostrat un equip molt sòlid durant tota la campanya i una de les demarcacions que més ha destacat ha estat la porteria.

En aquest sentit, el Zamora de la competició, Diego Conde ha encès les alarmes de molts equips de primera divisió per les seves grans actuacions el curs passat. Tot i que encara té contracte fins al juny del 2025 ja li han sortit les primeres propostes per a la propera campanya.

El Vila-real, disposat a pagar la clàusula de Conde

L'equip que ha mostrat més gran, interès per aconseguir els serveis de l'arquer madrileny, segons ha informat el diari AS, ha estat el Vila-real. I és que els números de Conde són excelsos ja que ha jugat 40 partits, en què ha rebut 16 gols i ha deixat la porteria fins a 19 ocasions.

Aquests registres han cridat l'atenció al submarí groc que estaria disposat a pagar el preu de traspàs per Conde que oscil·la entre els 2 i els 3 milions d'euros, segons el portal Transfermarkt. Una quantitat més que assequible per a lequip de la Plana.

El salt a Primera

Format a les categories inferiors de l'Atlètic de Madrid, Conde ja sap què és jugar a primera divisió, malgrat el seu fugaç pas pel Getafe quan va militar entre les temporades 2021 i 2023, i on va arribar a disputar un sol partit entre lliga i Copa del Rei.

Però aquesta vegada, als 26 anys sembla que el salt a primera divisió serà ferm, i el Vila-real té urgències a la porteria per aconseguir un porter que busca al mercat i que competeixi amb Filip Jorgensen. Al principi, Marcelino García Toral apostaria per donar-li la titularitat al porter danès,

A Leganés, per la seva banda, quedarien orfes a la porteria, ja que Dani Jiménez, de 34 anys, acaba contracte i encara no ha rebut proposta per seguir a l'entitat pepinera. Potser la sortida de Diego Conde canviï també la seva situació i l'hagin d'acabar retenint.

Conde ofereix unes garanties molt interessants, ja que és un porter amb molta envergadura, amb la majoria de les disputes aèries guanyades. I que, a més, té un excel·lent joc de peus a la sortida de pilota des del darrere i uns reflexos felins sota pals. Amb les negociacions en marxa el futur de Conde pot fer variar els plans d'un Leganés que haurà de seguir sondejant el mercat en cas que perdi la baixa sensible de Conde.