Xavi Hernández al Santiago Bernabéu

[VÍDEO]: El Barça és rebut a Madrid amb crits fent broma de Xavi

Els seguidors del Reial Madrid escalfen el derbi des de primera hora del matí

Un dia de Clàssic és sempre dia gran al futbol espanyol. La comunitat futbolera espera amb ànsia l'arribada d'aquest diumenge en què el Barça i el Reial Madrid es veuen les cares. Tots dos elencs arriben en situacions molt diverses i no hi ha gairebé res en joc, però la rivalitat sempre hi és i aquest derbi és sempre com una final per ambdós.

Evidentment, tal com ha anat la temporada, l'equip del Xavi és el que arriba al Santiago Bernabéu amb més necessitats. Guanyar al Reial Madrid suposaria un lleu alleujament després de les decepcions de les últimes setmanes. Un petit sospir de felicitat en una campanya plena de foscor.

Per als merengues, en canvi, vèncer suposaria enfonsar encara més el seu etern rival. Tot l'entorn madridista està olorant sang i volen atacar per engrandir el dolor del barcelonisme. A més, endur-se els tres punts aquesta nit davant del seu perseguidor a LaLiga significaria que el campionat ja gairebé estaria del tot determinat.

Una hipotètica victòria culer deixaria la distància entre tots dos en 5 punts. Així i tot, quan falten sis jornades, s'augura una diferència pràcticament insalvable. Però, encara que no hi hagi res en joc, realment sí que hi ha molt en joc.

La rebuda a Xavi

El Barça ha arribat aquesta tarda a la capital. El seu vol ha sortit de la Ciutat Comtal a les 11 del matí i, un cop aterrats, s'han dirigit a l'hotel de concentració, el luxós Hotel Interconental. Per fer-nos una idea, l´habitació per nit en aquest establiment és d´uns 500 euros.

Això sí, els catalans no faran nit allà, sinó que retornaran a la Ciutat Comtal un cop s'acabi el Clàssic. Precisament a la porta de l'hotel hi havia centenars d'aficionats esperant l'arribada de l'equip culer aquest migdia. Molts s'han volgut acostar per encoratjar els seus abans d'una nit tan important.

Un dels més aclamats ha estat el tècnic, Xavi Hernández, a qui molts han instat a quedar-se la temporada que ve. El "Xavi, queda't" ha retrunyit a la capital durant uns segons. I, en assabentar-se'n, l'afició merengue ho ha aprofitat per fer burla.

La burla dels aficionats del Reial Madrid

Algun d'ells ha proposat en xarxes socials entonar aquest càntic també aquesta nit al Santiago Bernabéu; evidentment, a manera de sarcasme. Xavi no ha aconseguit portar el Barça a conquerir cap títol aquesta temporada i als seguidors blancs els encantaria que això es tornés a produir.

Per exemple, el tuiter @enginyersestres compartia el vídeo proclamant un: "Vull veure aquesta nit tot el Bernabéu corejant Xavi queda't, seria preciós". Molts han seguit la proposta i han publicat contingut del mateix tipus.