Venda milionària d'un jugador de l'Esport

La venda milionària que podria fer el Deportivo de la Corunya aquest estiu

L'entitat gallega es prepara per fer caixa amb un dels seus efectius més destacables a la parcel·la ofensiva

La temporada del Deportivo de la Corunya no està deixant indiferent ningú. Són els actuals líders del Grup 1 de la Primera Federació i si aconsegueixen mantenir-se en aquesta posició, retornaran directament a la Lliga Hypermotion. Tan sols han perdut 4 partits dels 28 disputats i són l'equip que acumula més gols a favor.

Això s'està produint gràcies a l'enorme tasca dels atacants de l'equip, que s'estan mostrant realment resolutius a les ofensives. Lucas Pérez ja ha aconseguit 9 gols en lliga i Iván Barbero 7. També destaquen Davo amb 6 i David Mella amb 4.

De fet, aquest últim, David Mella, està sent la gran notícia per al Deportivo de la Corunya aquesta temporada. És del planter del club i als seus 18 anys ja ha aconseguit establir-se als onzes inicials d'Imanol Idiákez. Tan bon nivell està desprenent sobre el verd que, de fet, ja hi ha diversos equips disposats a obrir la xequera i fitxar-lo.

David Mella: xifres de la venda

El contracte de David Mella, que venç el 2026, estipula una pujada exponencial de la seva clàusula de rescissió. Si algú s'ho hagués volgut emportar el mercat hivernal passat de fitxatges, hauria d'haver desemborsat 4 milions d'euros. Com que no es va produir, la quantitat de la seva sortida ha ascendit ara a 8 milions i ho farà a 10 el juny del 2025.

Aquests 8 milions són una quantitat assumible per a pràcticament qualsevol equip, tant de LaLiga EA Sports com de la Lliga Hypermotion. Per tant, el Depor ja dóna per perduda a la seva gran perla; però, alhora, es frega les mans. Ingressar aquesta quantitat és una notícia espectacular per a les arques econòmiques, independentment de si acaben aconseguint l'ascens o no.

David Mella ● Deportivo de la Coruña🔵 Best Skills & Goals 23/24

Amb tot, a la Corunya són conscients que la possibilitat que David Mella abandoni el club aquest estiu són elevadíssimes. A més del talent que ja ha demostrat tenir, cal tenir en compte que és un jugador especialment jove amb un marge de millora i una projecció tremendes.

Juga principalment a la posició d'extrem esquerre, encara que alguna vegada ho hem vist a l'altre costat i fins i tot exercint el rol de '9'. És un jugador veloç i amb una gran habilitat, així com també un bon xut i un especial olfacte de gol. Aquest curs suma 6 gols i 3 assistències en els 24 partits que ha disputat.