Enzo Barrenechea, objectiu del València

El València dels joves vol tenir un nou integrant: La perla argentina

El director esportiu che, Corona, ja s'ha fixat en un nou futbolista novell que està despuntant a la Sèrie A

La temporada del València està sent molt més positiva del que al principi podria augurar-se. Amb la dramàtica gestió esportiva percudida per la intenció nul·la de Peter Lim d'invertir diners, el pessimisme es va apoderar del valencianisme. L'afició che tot just venia de veure com el seu equip va fregar amb el dit sencer el descens el curs passat; salvats a l'última jornada.

Així i tot, el propietari del club va debilitar encara més la plantilla i amb prou feines va fer esforços per obrir la xequera per portar nous efectius. Amb tot, Rubén Baraja va haver de plantejar una temporada amb un vestidor ple de juvenils sense experiència a l'elit. Els jugadors del planter ja l'havien ajudat a segellar la permanència feia uns mesos, però ningú esperava que anessin a rendir a aquest nivell també durant tota una temporada.

Amb tot, a València ja han comprès que, mentre Peter Lim no vengui el club, els grans fitxatges són cosa del passat. Per això, el director esportiu, Corona, partint de l'èxit actual, ja està seguint de prop un jove que comença a despuntar a la Sèrie A: Enzo Barrenechea. Té cognom basc, però és nascut a Argentina; actualment milita en forma de cessió al Frosinone.

El València, per Enzo Barrenechea

Corona ja té monitoritzat el centrecampista argentí i pretén fer un intent per ell al proper mercat estival. El jugador pertany a la Juventus, amb qui manté contracte fins al 2026, i actualment té un valor de mercat d'uns 30 milions.

Evidentment, aquestes xifres són inassumibles per al València, que, per això, intentarà aconseguir una cessió. A la Juve hi ha moltes esperances en aquest jugador. Sobretot, després de la bona temporada que s'està marcant amb el Frosinone, fent una mitjana, per exemple, de més de 6 intercepcions per partit.

Haurà de ser el tècnic de la Vecchia Signora qui decideixi si vol quedar-se Enzo Barrenechea o si prefereix que se segueixi curtint-se fora de la Juve. Si opta pel segon, el València estarà preparat per despenjar el telèfon i intentar aconseguir la seva cessió.

Enzo Barrenechea's Great Start at Frosinone - Passes and Defensive Skills - (On-loan from Juventus)

Enzo Barrenechea, un 'europibe'

El centrecampista és un d'aquells joves argentins que van fitxar molt jovenets per un equip europeu i van acabar els últims anys de futbol base al Vell Continent. Enzo Barrenechea va arribar al juvenil del FC Sion el 2019, amb apnees 18 anys. Els suïssos van pagar tres milions per ell al Newell's.

Tot just tres mesos després, la Juventus ja s'hi va fixar i va desemborsar 5 quilos per la jove perla. Ara, als 22 anys, ja s'ha establert com un dels grans jugadors argentins a tenir en compte. De fet, es preveu que la seva primera trucada amb l'Albiceleste es pugui produir més aviat que tard.