David De Gea i Manuel Pellegrini

Nou intent del Real Betis per fitxar un porter sense equip

L'entitat verd-i-blanca busca un relleu per a Claudio Bravo de cara a la temporada que ve i té en la seva òrbita un conegut arquer

Claudio Bravo està a punt de fer 41 anys i, inevitablement i naturalment, el seu rendiment ja no és el d'abans. A aquesta edat, ja no està per complir amb escreix a l'arc d'un equip que aspira a lluitar per títols. I, per això, el Reial Betis es planteja donar-li sortida el pròxim estiu.

De fet, el porter xilè acaba contracte el pròxim mes de juny i el Reial Betis no pretén oferir-li una proposta de renovació. Per això, els directius bètics té marcada com una de les prioritats del proper mercat buscar un porter que pugui rendir a alt nivell i competir amb Rui Silva. I, davant d'aquesta tessitura, un dels noms favorits és el de David De Gea.

L'equip sevillà va aspirar primer a Álvaro Valles, però, tot i això, el porter de Las Palmas té ofertes més suculentes. Per tant, el Real Betis ja ha descartat el seu fitxatge i ara va a buscar David De Gea. Ja ho va intentar, de fet, al mercat hivernal, però no va acabar tancant-se.

Com que David De Gea és agent lliure, el seu fitxatge no costaria ni un sol euro als verd-i-blancs. L'únic tema de debat, doncs, seria la fitxa de l'arquer madrileny. Evidentment, no pot aspirar a cobrar la milionada que percebia al Manchester United, però tampoc acceptarà qualsevol peccata minuta.

David De Gea, sense equip

Format a les categories inferiors de l'Atlètic de Madrid, David De Gea va arribar al primer equip el 2009. Dos anys després, ja va cridar l'atenció d'un dels grans clubs del panorama europeu, el Manchester United, que en va pagar 25 milions. Va defensar la porteria dels red devils durant 12 anys.

A Old Trafford va conquistar una Premier League, una UEFA Europa League, dues Carabao, una FA Cup i tres Community Shield. Abans, amb l'Atlètic de Madrid, s'havia proclamat campió d'una altra UEFA Europa League i de la Supercopa d'Europa. A més, durant diversos anys es va establir com a arquer titular de la selecció espanyola, encara que aquesta aventura no va resultar gens exitosa.

Amb tot, De Gea va acabar contracte amb el Manchester United l'estiu passat i, des d'aleshores, no té equip. Està esperant una oferta que el sedueixi i que li permeti tornar a sentir-se a gust a la porteria. Per això, no veuria amb mals ulls defensar la carcassa del Real Betis.