Muntatge de l'estadi de Gran Canària amb dues ombres negres, una a l'esquerra i una altra a la dreta, i l'escut de l'Almeria al centre

La UD Las Palmas es fixa en dos dels millors futbolistes de l'Almeria

El club groc ja estaria negociant l?arribada de dos dels puntals de l'Almeria

El mercat de fitxatges és una bona oportunitat perquè els equips es reforcin amb els millors futbolistes que puguin tenir a l'abast. En aquest sentit, la UD Las Palmas vol aprofitar el descens de categoria de la UD Almeria per aconseguir alguns dels futbolistes més destacats.

L'equip Pío Pío, davant la marxa de García Pimienta i la possible arribada de Rubén Albés, ja està planificant la nova temporada i ho fa amb el focus posat al descendit UD Almeria.

Largie Ramazani, l'opció en atac

El club groc s'ha fixat a l'extrem esquerre belga, Largie Ramazani, segons ha informat @Deportes_C7, i que acaba contracte el juny del 2025. Ramazani és una de les cartes més importants de l'Almeria en atac, ja que aquest any ha anotat 3 gols i ha brindat 5 assistències en els 29 partits que ha disputat.

L'extrem belga és un dels futbolistes més participatius en atac i destaca per la seva velocitat, capacitat d'encarar a l'un contra un, així com el seu bon xut des de fora de l'àrea. Ramazani també sol actuar per la zona central de l'atac atraient al contrari, i a la UD Las Palmas podria completar una davantera amb Sandro i Munir d'acompanyants.

La seva versatilitat i polivalència, podent jugar també darrere de la punta, el converteixen en un objectiu molt atractiu per al quadre insular que per aconseguir els seus serveis. La UD Las Palmas haurà d'abonar al voltant de 5 milions d'euros, segons apunta el portal Transfermarkt.

Robertone, fortalesa al pivot

Un dels mig centres amb més experiència de la Lliga EA Sports, l'argentí Lucas Robertone, també estaria al radar de la UD Las Palmas, segons ha informat @rafaleonortega. Robertone ocupa una de les dues posicions del doble pivot de l'Almeria, on porta 4 temporades i ha jugat 122 partits amb la samarreta de l'Almeria.

Robertone acaba contracte el juny de 2028 i el club canari es planteja que pugui arribar en forma de cessió. Aquesta temporada ha donat 5 assistències als 33 partits que ha disputat. És l'eix central del centre del camp i el que dóna amplitud amb les passades, a més de liderar la destrucció del joc.

A la UD Las Palmas pot tenir un encaix perfecte, i encara més si es confirma l'arribada del jove entrenador gallec Rubén Albés, que ve de dirigir a l'Albacete. Albés li dóna molta importància el rol de migcentre perquè el joc giri al seu voltant.

Robertone podria jugar com a únic mig centre a l'esquema que utilitza Albés, on podria ser un bon complement a Kirian Rodríguez i Fabio González que solen jugar en la mateixa posició. En alguns partits, el migcampista argentí també ho ha fet acompanyat d'un altre pivot. A més, Robertone pot avançar la seva posició i explotar les seves bones passades filtrats per assistir els davanters.

A falta que les negociacions s'acabin formalitzant, l'arribada de Ramazani i Robertone aportarien un plus d'experiència, qualitat i competitivitat al quadre Pío Pío en la missió de mantenir-se un any més a primera divisió.