Muntatge de l'estadi del Sardinero, amb Peque Fenández a l'esquerra i una ombra negra a la dreta amb l'escut del Racing de Santander

El pla B del Racing de Santander si se'n va Peque Fernández

El club càntabre ja busca reemplaçament a la sortida de Peque Fernández

El Racing de Santander va deixar escapar una oportunitat immillorable per classificar-se pels play off d'ascens a primera divisió. L'equip dirigit per José Alberto López va caure a l'última jornada per 1 gol a 0 davant un descendit Vila-real B.

No en va, la sortida del vaixell insígnia i un dels millors futbolistes de la categoria, Peque Fernández ja estava més que decidida malgrat el que fes el club del Sardinero. Perquè ja té opcions molt importants per sortir i la més interessant és la que té a sobre de la taula del Sevilla CF.

García Pimienta aposta per Peque a Primera

El tècnic català agafarà les regnes de la banqueta sevillana substituint Quique Sánchez Flores per intentar reflotar l'equip i tornar-lo a classificar per a competicions europees després d'una temporada més que discreta dels andalusos.

García Pimienta ve de fer una temporada de més a menys la UD Las Palmas on què ha aconseguit salvar i mantenir l'equip insular un any més a la Lliga EA Sports. La possible arribada de Peque és del gust de García Pimienta que, format a l'escola Barça, té predilecció pels jugadors tècnics i de bon maneig de pilota.

Peque arribaria al Pizguán com a agent lliure, i podria tenir cabuda a l'esquema de García Pimienta que juga amb 4-2-3-1 com venia jugant Peque al Racing de Santander. De manera que el jove futbolista de l'Hospitalet de Llobregat pot jugar tant a la mitja punta d'enganxament pel centre com pel perfil esquerre de la penúltima línia de 3 homes.

Peque Fernández is a Pure Class Player!

García Pimienta fa una aposta clara pel futbol de possessió on Peque es pot veure molt adaptat. L'entrenador barceloní acostuma a tenir xifres superiors al 60% de possessió, i li agrada pressionar després de pèrdua en zona atacant i que és una faceta que Peque compleix perfectament. La varietat d'opcions que té el futbolista català es poden acoblar al joc de Garcia Pimienta.

El pla B del Racing de Santander

Conscients de la pèrdua de Peque, el club càntabre ja treballa des de fa dies en la contractació del jugador de l'Eivissa, Suleiman Camara. L'Eivissa ha quedat eliminat al play off d'ascens a la Lliga Hypermotion, en el doble enfrontament que el mesurava al Barça Athletic.

Suleiman Cámara vs Deportivo Alavés

Camara és un extrem dret de 22 anys que es va formar al planter del Girona FC. El jugador nascut a Sant Celoni va disputar 2 partits oficials amb l'equip gironí a la temporada 2021/2022 abans d'arribar a Eivissa.

Camara, 500.000 euros la contractació

A Camara encara li queda un any de contracte amb l'Eivissa, fins al juny del 2025. I en aquest sentit, fixaria el preu en 500.000 euros perquè el Racing es pugui fer amb els seus serveis. Tot i així, la xifra encara es pot negociar.

Camara destaca per la gran velocitat i desplegament ofensiu. Perfilat al flanc esquerrà sol ser un bon assistent de gol i sol ser impecable a l'u contra un, que el compensa amb una gran solidaritat defensiva.

Al Racing pot trobar la mitja punta escorada a la dreta com la seva posició ideal. I més amb un equip molt ofensiu, amb molta possessió de pilota i que el tècnic dóna molta llibertat de moviments als futbolistes del front de l'atac.

Els propers dies acabaran de definir com s'acaben movent les fitxes, ja que la sortida imminent de Peque pot deixar una vacant que podria aprofitar Suliman Camara per mantenir el nivell competitiu d'una plantilla, el Racing de Santander, que l'any que ve tornarà a aspirar a llocs d'ascens a primera.