Muntatge amb l'Estadi de Gran Canària, una ombra negra al centre i un cercle amb el logo de la Lliga 1 a dalt a la dreta

La UD Las Palmas vol pescar a la Lliga francesa

El conjunt canari vol repescar un migcampista que es troba sense equip

La UD Palmas està intensificant els treballs per continuar construint una plantilla que garanteixi poder continuar competint a primera divisió. L'equip de García Pimienta ha perdut volat les darreres setmanes després d'un inici superlatiu de l'equip canari que va arribar a flirtejar amb les posicions europees.

La UD Las Palmas ocupa, actualment, la 12a plaça de la Lliga EA Sports, i es troba a terra de ningú després d'encadenar una mala ratxa en què els canaris porten 5 derrotes de manera consecutiva i ja acumulen un total de 8 partits sense guanyar. Els insulars no saben què és sumar 3 punts des de principis de febrer quan van doblegar el València CF per 2 a 0 .

Xeka, objectiu prioritari

Tot i que és un futbolista que també pretén el Celta de Vigo per a la següent campanya, la UD Las Palmas està accelerant les negociacions per aconseguir els serveis del migcampista ex del Rennes, Xeka . El futbolista portuguès destaca per la seva enorme capacitat d'organitzar el joc i connectar amb els atacants, i que al quadre canari es podrien beneficiar jugadors com Sandro i Munir.

Xeka va signar fa dues campanyes pel Rennes de la Lliga 1 però una lesió de turmell el va mantenir apartat dels terrenys de joc i el mes d'agost passat es va acabar desvinculant del club francès, de manera que es troba, actualment, sense equip.

Experiència a Champions ia la Lliga 1

Tot i la complexa i difícil situació que viu Xeka des que rescindís el seu contracte de mutu acord amb el Rennes, el portuguès acumula 139 partits a la Lliga 1 a més de 10 partits a Champions League quan va militar, anteriorment, a les files del Lille .

Xeka - The Midfield Commander - 2022ᴴᴰ

Xeka va ser un dels desitjos de l'extècnic del Celta de Vigo, Rafa Benítez, però al final les negociacions pel futbolista lusità, que va fer el salt al futbol professional de la mà de l'Sporting de Braga, s'acabarien trencant. Ara, i davant la situació d'ostracisme que segueix tenint el jugar, és la UD Las Palmas qui ha afanyat els treballs per aconseguir els serveis de Xeka.

Xeka no oblida la seva experiència a Espanya ja que, tot i ser format al Gondomar portuguès, va passar pel València juvenil en la seva etapa de formació abans de vincular-se amb l'Sporting de Braga amb què es consolidaria a l'elit del futbol. Als seus 29 anys i amb llarga experiència al futbol professional Xeka és un dels objectius que té a l'horitzó la UD Las Palmas i que més aviat que tard podria acabar anunciant el conjunt insular en el seu objectiu de continuar mantenint la màxima categoria del futbol espanyol.