Muntatge amb l'estadi del Camp Nou, Joan Laporta al centre i un cercle difuminat a dalt a la dreta

El crac del Liverpool que vol venir al Barça

Un dels davanters més prometedors de la Premier apunta el Barça

El Liverpool va perdre el lideratge de la Premier a favor del Mancher City. L'ensopegada dels de Jürgen Klopp a casa contra el Crystal Palace l'ha fet quedar tercer a la taula classificatòria, empatat amb l'Arsenal, ia 2 punts dels de Pep Guardiola.

S'acosta una frenètica baralla pel títol de lliga aquest any a la Premier, ja que els 3 equips estan separats per 2 punts mancant 5 jornades perquè acabi la competició domèstica. Aquest fet ha convertit la Premier League en l?única de les grans lligues europees on hi haurà suspens fins, pràcticament, el final.

El Barça treballa a la incorporació de Luis Díaz

I és que un dels jugadors més talentosos que té Jürgen Klopp a les seves files és la del colombià Luis Díaz. El davanter cafeter ha disputat 31 partits en què ha materialitzat 8 gols i ha repartit 4 assistències . Números de crac que el fan pujar en la seva cotització al mercat i que molts equips ja ho han posat al seu radar.

Luis Díaz 2024 • Mejores Jugadas, Regates y Goles ᴴᴰ

Luis Díaz té contracte amb el Liverpool fins al juny del 2027, ia més té una clàusula de rescissió de 140 milions d'euros . Això suposa una operació gens fàcil per afrontar per part del Barça. Semblen unes negociacions esteses i un estiu llarg a les oficines de Can Barça per aconseguir els serveis del davanter cafeter del Liverpool.

Luis Díaz ha reconegut que vol jugar al Barça

Una de les claus perquè es pugui desembussar la situació és la clara intenció del futbolista de jugar al Barça. Ja quan Luis Díaz militava a les files del Porto on va explotar les seves grans qualitats ja va sonar l'opció de recalar a Barcelona , tot i que al final no va ser així. Aleshores, el Liverpool va pagar al conjunt lusità 45 milions d'euros fixos i 20 milions en variables. I així aconseguia lligar un atacant d'un potencial sublim i excels.

Milà i PSG, altres equips interessats

Per a la terna d'equips interessats a Luis Díaz també cal afegir-hi el Milà i el PSG. Amb tot això, i segons apunta el portal 'Rush The Cup', el Liverpool estaria preparant una oferta econòmica molt quantiosa per retenir el crac colombià.

Aquest portal, especialitzat en donar notícies sobre els 'reds', va confirmar que: “Tot i que li queden tres anys de contracte, el Liverpool s'està preparant per oferir a Luis Díaz un nou contracte per defensar-se de qualsevol interès de contenidors com el PSG ”. Si això és així, complicarà encara més la possible sortida de Diaz al Barça encara que es preveu un estiu atrafegat.