Una imatge de Tomás Roncero sobreimpressionada al Wembley Stadium

El tweet de Tomás Roncero que podria 'gafar' el Reial Madrid

Els merengues juguen aquesta nit la gran final de la Champions League

Ja estem a dissabte i per fi ha arribat un dels dies predilectes per a la comunitat futbolera. Aquesta nit es disputa la gran final de la Champions League, en què Real Madrid i Borussia Dortmund buscaran tocar el cel a Wembley. Els merengues volen conquistar el seu 15è títol del torneig de les estrelles, mentre els alemanys somien amb el segon.

A priori, són els espanyols els que parteixen amb l'etiqueta de favorits per diversos motius. A escala individual, el planter blanc és molt més prestigiós que el dels Die Schwarz-Gelben. Durant el curs, a més, el Reial Madrid s'ha mostrat molt més poderós, ja que ha conquerit LaLiga i la Supercopa d'Espanya, mentre que el Dortmund no ha pogut ni tan sols lluitar per cap títol.

D'altra banda, l'èpica i l'equip blanc estan inevitablement relacionats quan ens referim a la Champions League. És la seva competició i es postulen sempre com un dels grans candidats. Tot i això, des d'ahir a la nit compten amb un factor en contra: el 'gafe' de Tomás Roncero.

El tuit de Tomàs Roncero

El periodista ha adquirit la fama els últims anys de ser un personatge 'gafe', ja que pràcticament sempre que publica alguna cosa a les seves xarxes socials a favor d'un equip, acaben perdent. I això mateix podria passar aquesta mateixa nit després que Roncero compartís al seu perfil de X un missatge recolzant els merengues, el seu equip, a la final de la Champions.

El subdirector de l'AS i col·laborador del Chiringuito de Jugones va citar un tuit publicat anteriorment pel Reial Madrid de bàsquet. Ho va fer afegint: "Vamooooos!!! 2-0. I demà a per la 15."

Amb el "2-0" es referia al resultat global en aquests moments a les semifinals dels playoffs de la Lliga Endesa que enfronta els merengues i el Barça. El Reial Madrid va vèncer ahir 104 a 98 i va posar terra pel mig a l'eliminatòria.

Si la mala sort de Tomás Roncero s'acaba confirmant, el club de la capital espanyola posaria punt final a una ratxa de 43 anys sense perdre una final de la Champions. Des d'aquell moment, quan va caure per la mínima contra el Liverpool, ha vençut les vuit que ha disputat.