Muntatge amb l'estadi de Mendizarroza, tres ombres negres al centre i un cercle a dalt a l'esquerra amb l'escut del Deportivo Alavés

Tres noms per a la davantera de l'Alabès a la temporada 2024/2025

L'equip babazorro fixa la mirada en tres davanters de la Lliga Hypermotion

El Deportivo Alabès ha tancat una temporada més que notable en què en cap moment ha passat problemes quedant, mancant una jornada per disputar-se, en una còmoda 10a posició a la taula classificatòria, l'any en què s'ha produït el seu ascens després de perdre la categoria per darrera vegada la temporada 2021/2022.

L'equip de Luis García ha guanyat 3 dels últims 5 partits i han estat capaços de guanyar equips de dalt de la taula com va ser el cas de l'Atlètic de Madrid. A Mendizarroza, els bascos s'han fet molt forts i s'han guanyat acabar la lliga amb una dosi de tranquil·litat.

Possibles baixes per a la propera campanya

No en va, la planificació per a la temporada que ve ja ha començat i el club sap que pot perdre peces molt importants, sobretot a la parcel·la atacant. Un és Luis Rioja que ha rebut ofertes d'equips grans després de disputar 35 partits i anotar 5 gols, a més de ser un dels jugadors més desequilibrants.

Amb la continuïtat de Kike García, a priori, assegurada, i sense comptar amb jugadors com Gagua, Panichelli, José de León o Unai Ropero. Afegit al fet que Samuel Omordion pugui tornar de la cessió a l'Atlètic de Madrid després de fer una gran campanya en què ha disputat 34 partits, ha anotat 9 gols i ha donat 1 assistència , el club ja sondeja el mercat per portar pólvora.

Stóitxkov, Ivan Cedric i Jon Bautista al punt de mira

I és que l'equip babazorro no s'ha fixat en qualsevol davanter, sinó en uns dels més determinants de la Lliga Hypermotion aquest any. En el cas de Stòitxkov porta uns números estel · lars i és que en 37 partits ha marcat 11 gols i ha brindat 7 assistències. És un futbolista que se sol moure escorat a la banda i amb una gran verticalitat que l'Alabès podria aprofitar amb la baixa de Luis Rioja.

Juan Diego Molina "STOICHKOV" ● Skills & Highlights 2019/20

Stóitxkov té contracte amb l'Eibar fins al juny del 2026 i el preu de traspàs oscil·laria els 4 milions d'euros , una quantitat que el Deportivo Alabès podria plantejar-se si fan una bona venda amb Luis Rioja i l'equip armer no acaba pujant a primera.

Pel que fa al jugador del Reial Valladolid, Ivan Cedric, està portant a volades el seu equip a primera divisió, estant en posicions d'ascens directe, i que en 12 partits ha marcat 2 gols i que s'ha vist perjudicat per les lesions. Cedric vindria apuntalar la zona de l'ariet d'un Alabès que es podria veure orfe si acaba sortint Omordion.

Crazy Skills And Goals(Ivan Cedric)

El tercer en discòrdia és Jon Bautista, el davanter de l'Eibar és un perfil de molt ofici i de gran olfacte golejador. Aquesta temporada ha jugat 35 partits, ha marcat 17 gols i ha donat 3 assistències. És un killer nat i que pot aportar molt de gol a l'Alabès. A Bautista li queda un any més de contracte amb l'equip armer, però el preu de traspàs és superior al milió d'euros.

Jon Bautista vs Real Betis (03/03/2017) - HD

Tres davanters de garanties amb què té el focus posat el Deportivo Alabès i que serien, relativament, assequible aconseguir els seus serveis per apuntalar un equip que no passi problemes per mantenir-se a la categoria la temporada que ve.