Muntatge amb l'estadi Carlos Belmonte d'Albacete i una ombra negra al centre amb l'escut del Granada

L'Albacete vol pescar al Granada

Els castellanomanxecs volen un jugador amb experiència

L'Albacete viu amb tranquil·litat aquest final de Lliga Hypermotion, ja que l'equip de Rubén Albés ja està salvat i no té cap opció d'optar a les places que donen accés als play off per pujar de categoria.

El conjunt castellanomanxec va baixar la temporada 2015/2016 i des de llavors l'objectiu ha estat recuperar la màxima categoria del futbol espanyol. És per això que la direcció esportiva ja planifica els fitxatges per al proper curs i sembla que ja han fixat la mirada a Granada.

L'opció Antonio Puertas

L'Albacete pretén aconseguir els serveis de l'experimentat centrecampista d'Almeria que porta un total de 7 temporades a l'equip nassarita , 4 d'elles a primera divisió. L'experiència a la màxima categoria és una de les cartes a favor del futbolista perquè l'Albacete s'hi hagi fixat.

Antonio Puertas es una LEYENDA del Granada Todos los goles con el Granada hasta ahora

Puertas ha disputat 27 partits aquesta campanya i ha donat 2 assistències sent un dels pulmons del centre del camp de l'equip granadí. Puertas és un futbolista amb gran visió del joc i molt bo al tall defensiu i de contenció del joc el que el converteixen en un futbolista molt atractiu per a aquells equips que vulguin un centre del camp equilibrat.

Al Granada destaca la temporada 2020/2021 en primera divisió en què va disputar 53 partits i va ser capaç d'anotar 4 gols . I és que són 34 els gols que ha anotat durant aquestes 7 campanyes a l'equip nassarita. La seva bona arribada de segona línia crida l'atenció a equips que volen pujar el proper any com l'Albacete.

Puertas, agent lliure al juny

Una altra de les opcions que no vol deixar escapar l'Albacete és el fet que Puertas el proper mes de juny queda lliure quant a la seva vinculació contractual amb el Granada i podria recalar a cost 0 . D'aquí que els contactes s'hagin intensificat per endur-se el futbolista nascut a Almeria.

A l'Albacete es podria adaptar fàcilment a l'esquema de 4-2-3-1 podent jugar per darrere de la punta a la penúltima línia o més escorat a banda com a interior on ha demostrat tenir una gran capacitat d'associació amb els homes del centre del camp. Amb la forta competència de jugadors com Manu Fuster o Fidel, podrien armar un centre del camp poderós i de garanties que pugui optar a objectius més ambiciosos.