Carlos Sainz pare i fill

Carlos Sainz i el seu pare rememoren una foto mítica després de ser operat d'apendicitis

El pilot espanyol de Ferrari no va poder participar a la segona cursa del campionat de Fórmula 1 i va tirar d'humor a les seves xarxes socials

Després d'una llarga espera, el Mundial de Fórmula 1 del 2024 va començar la setmana passada al Baréin. En aquestes primeres setmanes de competició, gran part del focus mediàtic se l'ha endut de manera gairebé inevitable Carlos Sainz. El madrileny va saber a finals de pretemporada que aquesta serà la seva última temporada a Ferrari després que la marca italiana decidís fitxar Lewis Hamilton per al 2025.

Amb tot, a la primera cursa del campionat va aconseguir pujar al podi després d'acabar a la tercera posició, per davant del seu company d'escuderia. Hi havia moltes expectatives per al segon Gran Premi, el que s'ha fet aquest cap de setmana a l'Aràbia Saudita. No obstant això, Carlos Sainz no va poder participar.

Durant la jornada d'entrenaments lliures de dijous, l'espanyol va notar un fort dolor al seu estómac i, a més, va haver de bregar amb la febre. En principi, va sospitar que podia ser per una intoxicació, però no va ser així. Va continuar trobant-se malament quan es va despertar divendres i va anar immediatament a l'hospital, on li van confirmar que patia d'apendicitis.

ENTREVISTA CARLOS SAINZ POST CARRERA GP BAHREIN 2024

Carlos Sainz, operat amb èxit i de bon humor

Durant el matí de divendres, Carlos Sainz va ser operat al King Fahad Armed Forces Hospital per recomanació dels metges de l'equip. Això suposava que, irremeiablement, havia de causar baixa en el que quedava del Gran Premi d'Aràbia Saudita. La cirurgia va sortir tan bé com podia sortir.

Tan bé va sortir que, de fet, el pilot madrileny va compartir ràpidament una imatge a les seves xarxes socials agraint els missatges de suport. La foto no era una qualsevol: era una imitació d'una mítica imatge de quan el seu pare, Carlos Sainz Sr., va ser operat precisament pel mateix motiu (apendicitis). Va afegir un comentari que deia: Sainz 2-0 apendicitis, ja que el seu pare també va poder superar la malaltia sense problema.

Tot i que ara s'ha d'enfrontar a uns dies de recuperació, Carlos Sainz no està del tot descartat per al proper Gran Premi d'Austràlia. El circuit d'Albert Park acollirà la cursa següent de Fórmula 1 en dues setmanes.

Incògnita sobre el futur de Carlos Sainz

L'única assegurança sobre el futur immediat de Carlos Sainz és que la temporada que ve no correrà amb Ferrari. Arran d'aquesta notícia han sorgit diversos rumors, com ara el que el situa a Red Bull o a Aston Martin. Els mitjans de comunicació també han sospitat un any sabàtic per tornar el 2026 de la mà d'Audi, la mateixa marca que pilota el pare.

Durant els pròxims mesos s'anirà aclarint quin serà el rumb que prendrà el madrileny. El més important ara és que es pugui recuperar com més aviat millor de l'apendicitis i tornar a competir. Pot ser una bona campanya per a Carlos Sainz.