Muntatge amb Kylian Mbappé celebrant un gol amb el PSG, una emoticona rient a dalt a l'esquerra i un cercle amb Tomás Roncero a dalt a la dreta

Tomás Roncero rep a Twitter pel seu comentari després de l'eliminació del Barça

El periodista madridista és el blanc de les mofes a les xarxes socials pels seus comentaris contra el Barça

Tomás Roncero ha tornat a treure pit del seu fervent madridisme i adoració, ara sí, sobre Kylian Mbappé. El periodista del diari AS i col·laborador de 'El Chiringuito de Jugones' va tornar a expressar la seva ràbia visceral tenyida d'anti barcelonisme i que va treure la llum ahir després de l'eliminació del Barça a mans del PSG .

Roncero va protagonitzar una polèmica més a les xarxes socials i en què molts aficionats li van recordar amb certa ironia que el Reial Madrid tampoc està per tirar coets a Europa ja que la setmana passada es va veure sobrepassat, en moltes fases del partit, pel Manchester City de Pep Guardiola contra el qual s'ha de mesurar aquesta nit a l'Etihad amb empat a 3 gols del partit d'anada.

Roncero beneeix Mbappé i li recorden els seus comentaris contra el francès

En el seu missatge Roncero va tornar a mostrar la seva adoració pel que serà futbolista blanc la temporada que ve, Kylian Mbappé, pel fet de liderar la remuntada al Lluís Companys i col·laborar en la victòria de l'equip parisenc anotant dos gols, un des del punt de penal.

Més en concret, els usuaris de la xarxa social X li van tornar a mostrar el missatge que Roncero va posar l'any passat quan Mbappé va decidir tornar a deixar plantat el Reial Madrid i en què el periodista va dir: "Kylian, saps què et dic, ' never' vindràs al Reial Madrid. Estàs jugant amb el gosset i ja m'estàs tocant els nassos.

Altres usuaris van treure una pantalla del missatge que va posar Tomás Roncero quan l'octubre del 2022 sentenciava amb: ''Aquest noi no sap què és el Reial Madrid. Ni venint de genolls des de París ni pagant 100 milions d'euros de la butxaca admetria que no lluís mai la nostra sagrada samarreta. Sense Mbappé hem guanyat 14 copes d'Europa. Kylian, va passar el teu torn noi…''

Amb aquestes paraules es despatxava el periodista i que amb el temps se les ha hagut de menjar ja que ara mostra un gir radical des que l'astre francès decidís emprendre per fi l'aventura al club que presideix Florentino Pérez. Una vegada més, Tomás Roncero és víctima de les seves pròpies paraules que sempre són esbiaixades en funció de si beneficien o no el seu Reial Madrid.