Muntatge amb l'afició del Barça a l'Estadi Luís Companys, una emoticona enfadada a dalt a l'esquerra i un cercle amb Ousmane Dembélé a dalt a la dreta

Les xarxes i aficionats culers enfonsen Dembélé amb tota mena de comentaris i càntics

Els aficionats el Barça mostren el seu descontent amb l'actitud de l'exblaugrana

El Barça va viure un altre malson europeu amb l'eliminació a mans del PSG en un matx en què els culers van acabar caient per 1 gol a 4. L'expulsió d'Araujo amb vermella directa al minut 29 va acabar condicionant un partit en què els francesos van imposar la seva superioritat a sobre el verd del Luís Companys.

Tot i que el Barça es va avançar primer amb una magistral jugada de Lamine Yamal que va rematar a porta Raphinha, les esperances culers es van esvair amb l'expulsió prematura d'Araujo i la remuntada dels parisencs que amb 1 a 3 van veure com el Barça va buscar el gol de la igualada a l'eliminatòria i que Mbappé ho va acabar de dinamitar amb el definitiu quart tant al minut 89.

Dembélé, focus de les crítiques dels aficionats

Un dels jugadors en què l'aficionat culer va posar el focus d'atenció des del primer moment va ser a Ousmane Dembélé. L'extrem francès va tornar a marcar, l'empat a 1, i va celebrar amb ràbia els gols amb els companys. Com ja va fer a l'anada, l'aficionat blaugrana no se'l va perdonar .

Abans del partit bona part dels aficionats del Barça van mostrar bitllets amb la cara de Dembélé o la cara amb un nas de porc, pel fet d'haver deixat tirat el Barça després de l'esforç que va fer el club apostant per ell malgrat les seves reiterades lesions i desordres fora del camp.

També es va poder veure alguns aficionats cremant la samarreta de Dembélé, que a Can Barça se'l va tractar a nivell d'estrella sent un dels jugadors més ben pagats i que, tot i dur a terme alguns actes de rebel·lia, Xavi Hernández va acabar apostant per ell.

Però una de les imatges més còmiques del partit la va protagonitzar l'exdavanter del Barça quan en una jugada a la banda pis sense voler la pilota i es va relliscar ell sol, cosa que va encendre el riure i la burla de tots els aficionats presents al Lluís Companys.

5 anys sense arribar a semis de Champions

Amb l'eliminació d'ahir, el Barça ja acumula 5 temporades sense trepitjar la penúltima ronda de la Champions League, en un partit que l'expulsió d'Araujo va portar a remolc l'equip que va ser incapaç de reaccionar fins als minuts finals.

A més, l'expulsió del central uruguaià va acabar amb el somni europeu del Barça i va comportar la sortida de Lamine Yamal, el jugador més diferencial ara mateix del Barça , i que va notar molt la manca de producció ofensiva ja que al seu lloc va haver d'entrar-hi Íñigo Martínez per continuar mantenint el marcador de l'eliminatòria favorable al Barça, així com continuar jugant amb 4 defenses com al principi.

El Barça va patir la tercera derrota en 10 partits a mans del PSG , i tanca una Champions League amb un balanç de 6 victòries, 1 empat, i 3 derrotes, havent anotat 20 gols i rebut 14. Una temporada més el Barça tanca el taló europeu amb la sensació que davant dels grans li segueix costant competir i que li ha de servir perquè des del club se segueixi treballant per poder armar un equip més competitiu de cara al curs que ve.