Muntatge amb la presentadora Susana Guasch, una emoticona enfadada a dalt a l'esquerra i un cercle amb Ousmane Dembélé a dalt a la dreta

Susana Guasch la torna a fer grossa després de l'eliminació del Barça davant del PSG

La periodista madrilenya torna a protagonitzar un altre menyspreu al barcelonisme

Susana Guasch segueix passant de polèmica en polèmica els darrers mesos amb els seus comentaris tendenciosos en contra del Barça. La periodista catalana establerta a Madrid no amaga la seva devoció merengue en cap dels programes que presenta a la cadena Movistar + amb el programa 'Nit de Champions'.

Fa una setmana va aprovar de manera vergonyosa el comentari que el Mono Burgos va fer sobre Lamine Yamal a la prèvia del PSG-Barça on l'exporter de l'Atlètic de Madrid va dir que si Yamal no jugués bé a futbol estaria fent malabars al costat d'un semàfor i que la periodista, lluny de retreure o censurar aquests comentaris, va optar per donar-li pàbul i riure's.

El DESAFORTUNADO COMENTARIO de 'EL MONO' BURGOS sobre LAMINE YAMAL

El desvergonyiment de Susana Guasch segueix en el partit de tornada

Però els actes de menyspreu al barcelonisme de Susana Guasch van tenir continuïtat dimarts passat al post partit del FC Barcelona contra el PSG, quan Susana Guasch després d'entrevistar Dembélé va dir: "És la vida, és el futbol. Qui havia de dir que seria ell qui vacunés el Barça en aquesta eliminatòria” .

Una expressió que va encendre les xarxes socials i que el van recordar ahir quan el Reial Madrid va ser sotmès pel Manchester City, que va llençar fins a 33 vegades la porteria de Lunin, i va ser molt superior a l'equip d'Ancelotti, no va tenir cap retret contra l'equip blanc que va haver de recórrer a una agònica tanda de penals per poder accedir a les semifinals de la Champions League.

Susana Guasch advertida per Movistar + i sense un missatge de penediment

Després del comentari del Mono Burgos, Movistar+ va decidir fulminar el comentarista. No així amb la presentadora que li va seguir la corda en tot moment i li va aprovar els comentaris abocats al programa de televisió.

Susana va ser advertida per Movistar+, però sembla que el toc d'atenció de la cadena no ha tingut cap efecte ja que, d'una banda, Guasch segueix donant clares mostres de rebuig cap al Barça i, per altra banda, no ha mostrat cap disculpa pública per tots aquests fets perpetrats al programa de televisió que la periodista presenta des de fa unes temporades.

Movistar + es va afanyar a demanar disculpes als televidents per la tal dantesca situació viscuda a plató de televisió però que sembla que Guasch no ha pres nota ni s'ha redimit d'aquests fets i segueix silenciada sense mostrar sense cap mena de penediment per tots els comentaris despectius que ha portat a terme contra el Barça.