Montage amb la periodista de Movistar + Susana Gasch, una emoticona enfadada a dalt a l'esquerra i un cercle amb Lamine Yamal a dalt a la dreta

Susana Guasch acorralada pel seu comportament durant el PSG-Barça

La presentadora de Movistar + va tornar a protagonitzar un altre acte que indigna el barcelonisme

Ja no és la primera que Susana Guasch fa mostres clares del seu perfil madridista i poc amigable amb el Barça i tot allò que envolta el club culer. Devota confessa de tot el que rodeja el Reial Madrid i la selecció espanyola, sense anar gaire lluny, fa uns dies ja va ser protagonista per les seves justificacions als seus menyspreus a l'actual entrenador del Manchester City, Pep Guardiola.

I és que Guasch va ser focus d'una gran polèmica quan va qualificar de ''fracassat'' el tècnic català i que pel camí del triomf i l'èxit va portar el FC Barcelona al seu moment . Més en concret Guasch va afirmar aquestes paraules i que van ser rebatudes ràpidament per Jorge Valdano que li replico dient-li que: "¿No confondràs Guardiola amb un perdedor a hores d'ara de la vida? Què més vols que guanyi?"

El menyspreu a Pau Cubarsí

Però l'anti barcelonisme de Guasch no ha parat als diferents platós de televisió o fins i tot a l'estudi de ràdio d'Onda Cero, on la periodista va ser una altra vegada protagonista criticant la inclusió del jove central del Barça, Pau Cubarsí, a la llista de Luis de la Font amb la selecció espanyola absoluta.

Guasch es va qüestionar el fet que Cubarsí hagués estat convocat amb l'absoluta quan va afirmar en antena que: ''això de Cubarsí amb 17 anys si segueix en aquesta progressió i demà és titular no deixa de ser una sorpresa amb 10 minuts que porta en primera divisió'' . Un Cubarsí que ratlla la perfecció a cada partit que juga contra el Barça i en què s'ha fet un fix a l'onze de Xavi Hernández.

L'enèsim menyspreu de Susana Guasch contra el Barça

Però si Guasch no ha deixat, per activa i per passiva, el seu clar color madridista i anti barcelonista, a la prèvia del PSG-Barça el va tornar a corroborar quan després del comentari desafortunat de Germán el Mono Burgos sobre Lamine Yamal quan va dir que: “ Compte, que si no li va bé, acaba en un semàfor. És la vida, el futbol és com la vida, igual”.

Aquest comentari va venir precedit d' uns comentaris de Guasch quan es veia Lamine Yamal donant tocs a una pilota mentre es dirigia als vestidors i en què la periodista va aprofitar per deixar anar ''mira quina qualitat, que toquets…'' , això va incitar al comentari del Mono Burgos i que lluny de censurar-lo Guasch li va seguir la corda rient de tan desafortunat comentari , al qual la cadena Movistar+ i el mateix Mono Burgos van haver de demanar disculpes.

Aquest fet va enfurismar molt el Barça que, conjuntament amb la UEFA i el PSG, van arribar a la determinació d'emprendre accions contundents com va ser negar-se que els seus futbolistes fessin declaracions post partits als micròfons de la cadena, que és qui té els drets televisius. Tot i les disculpes d'alguns dels implicats, no hi va haver cap rectificació del comportament dut a terme per Susana Guasch que va dur a terme un altre acte més d'humiliació al Barça.