Muntatge amb l'estadi Benito Villamarín, una ombra negra al centre i un cercle difuminat a dalt a la dreta

El Real Betis vol pescar a l'Oviedo: 3,5 milions d'euros

El club andalús ja tindria gairebé tancada la incorporació per al curs següent

El Real Betis esgotarà totes les opcions possibles per estar a Europa la temporada que ve. El club verd-i-blanc ha tingut problemes amb les inscripcions i s'haurà de desprendre de jugadors amb fitxes elevades. Més en concret, a la línia defensiva s'espera una reestructuració total on l'únic que sembla segur continuarà és Aitor Ruibal.

Amb diverses operacions posades en marxa per tal de reforçar la plantilla l'any que ve el Reial Betis Balompié segueix buscant fórmules econòmiques que li permetin ajustar-se al límit salarial i poder inscriure jugadors, alhora que li donin un rendiment òptim per a una categoria com és la primera divisió.

Abel Bretones del Real Oviedo gairebé tancat

I un dels jugadors que ja estaria acabant d'ultimar el seu fitxatge és el lateral esquerre del Reial Oviedo, Abel Bretones. Bretones té contracte amb l'Oviedo fins al 2026 i, segons informa @eldesmarque, la transferència del jugador es donaria per uns 3'5 milions d'euros , de manera que es tancaria l'operació.

Davant la incògnita de Juan Miranda que encara no ha renovat i acaba contracte al juny, i té ofertes econòmicament més potents, el club del Benito Villamarín ha d'assegurar-se reforçar totes les posicions del camp que puguin ser vulnerables a la possible fugida de talent al mercat estiu. Abner també té un peu a l'Olympique de Lió. I és aquí on Abel Bretones podria assumir aquest rol d'ocupar una posició que es troba a l'aire en aquests moments.

Bretons, un portent físic i amb molt d'ofici

Bretones destaca pel seu poder aeri, encara que ha de millorar o polir els centres quan arriba a línia de fons, ja que es caracteritza per ser un lateral de llarg recorregut que domina molt bé la faceta ofensiva com la defensiva. En aquest sentit, la temporada de Bretons està sent supèrbia, ja que en 33 partits ha marcat un gol i ha brindat 2 assistències.

En segona divisió, Bretones ha disputat el 93% dels minuts, cosa que demostra la seva enorme regularitat. Jugador d'1,88 metres, 23 anys, d'estatura i potent, destaca per la seva capacitat per fer esforços continuats, pujant i baixant la banda permanentment , amb bon peu per posar centres a l'àrea. Sens dubte, alternatives que al Real Betis aniran molt bé per armar un bon flanc esquerre.