Jugadors de l'Aris de Salonica abans d'un partit

L'Sporting vol pescar al futbol grec

Recuperaria un jugador que ja va jugar a El Molinón fa uns anys

Tornar a casa és sempre una solució terapèutica quan les coses, lluny d'ella, no funcionen. Que ho diguin, sinó, a Manu García. El futbolista nascut a Oviedo ha viscut una temporada realment complexa a l'Aris de Salonica, ja que una greu lesió de genoll l'ha apartat dels terrenys de joc durant uns quants mesos.

Tot just ha pogut participar en 16 partits de la Superlliga grega i ara, encara que té contracte fins al 2026, hauria sol·licitat sortir, traspassat o cedit. Algunes fonts garanteixen que el futbolista ovetenc estaria desitjant retornar a l'Sporting de Gijón. De fet, ell mateix va confessar la voluntat de retornar en una entrevista de fa uns mesos.

"Quan me'n vaig anar ja els vaig dir que tant de bo ens tornéssim a trobar i que pugui tornar algun dia perquè el que em coneix sap el que estimo aquesta samarreta. Desitjaria poder tornar l'any que ve a Primera, sempre que em vulguin”, va dir.

A Primera no serà, ja que l'Sporting no ha pogut certificar l'ascens, però, així i tot, la intenció del jugador continua sent la mateixa. Ja va passar per El Molinón entre 2019 i 2021, anotant 4 gols i brindant 11 assistències en 74 duels. Tot i això, d'aquella aventura se li va quedar una espineta clavada: "Em va quedar l'espina que només vaig jugar a El Molinón amb la nostra gent uns 5 o 6 mesos. Després amb la pandèmia jugar amb els camps buits directament no és el mateix esport ", va dir a la mateixa entrevista.

Manu García, opció real

Les mateixes fonts asseguren que als despatxos del Molinón ja estan valorant la viabilitat del seu fitxatge. Les intencions del jugador són força evidents, però al club encara han de prendre la decisió definitiva.

Manu García té actualment 26 anys i ja va demostrar abans de la seva lesió ser un futbolista diferencial partint des de la posició de centrecampista ofensiu. Després d'uns anys a la pedrera de l'Sporting, l'ovetenc va acabar la seva etapa formativa al Manchester City, amb qui fins i tot va arribar a debutar a la Premier League. Els Cityzen després el van cedir a l'Alabès B, al NAC Breda i al Toulouse.

No hi ha dubte que la incorporació d'un jugador d'aquest talent que, a més, està enormement compromès amb el club seria una bona notícia per al somni de l'ascens de l'Sporting.