Possible fitxatge del Celta de Vigo per a la temporada que ve

Un jugador somiat torna a acostar-se al Celta

El seu fitxatge depèn d'una sortida

Als despatxos de Balaídos estan preparant amb molta ambició la temporada 2024/25. Després d'haver disputat un decebedor curs 2023/24, el del seu centenari, els celestes pretenen tornar a ser grans i acostar-se a la zona noble de la taula. Per això són conscients que el primer pas és confeccionar una plantilla competent.

I els directius ja estan començant a valorar futbolistes que puguin recalar a l'entitat de Vigo. Un és un gran desig des de fa uns mesos. Ja va estar a prop d'esdevenir jugador del Celta l'hivern passat, però l'operació no es va poder executar i els gallecs han tornat ara a la càrrega.

És el cas de Thiago Alcántara, que ha acabat recentment el seu contracte amb el Liverpool i, per tant, ja és agent lliure. Això sí, per poder fitxar pel Celta, abans s'ha de produir una sortida, la de Carles Pérez. L'atacant català no compta en absolut per a Claudio Giráldez i la seva fitxa és de les més elevades de la plantilla.

El salari de Thiago Alcántara és també cabalós, per això els celtiñas necessiten abans alliberar massa salarial. Això sí, si volen emprendre el fitxatge de l'hispano-brasiler, s'hauran d'afanyar, ja que el Girona també està a l'aguait. I el projecte esportiu dels de Montilivi és molt més ambiciós, ja que jugaran Champions League.

Thiago Alcántara, opció complicada per al Celta

Per això, encara que algunes informacions garanteixen que el Celta de Vigo s'està posant fil a l'agulla per intentar emprendre el seu fitxatge, la realitat és que l'arribada de Thiago Alcántara, a hores d'ara, s'augura complexa. No és gens descartable, però el centrecampista internacional amb Espanya compta amb altres ofertes sobre la taula.

Això sí, el repte de poder jugar al mateix equip que ho van fer el seu germà, Rafinha, i el seu pare, Mazinho, és una carta important perquè finalment es pugui decantar pel Celta.

Thiago Alcántara ha posat punt final a un periple de quatre temporades a Anfield als seus 33 anys. Abans havia tingut una altra aventura de 7 anys vestint la carcassa del Bayern Munic. Amb el primer equip del Barça va tenir fitxa entre el 2011 i el 2013.

A les vitrines del futbolista nascut a Itàlia reposen 32 títols entre Lligues, Copes, Champions, Supercopes i Mundials de Clubs. Un jugador que, sens dubte, pot aportar una experiència abismal a la medul·lar del Celta i ajudar els andalusos en les seves intencions de creixement.