Muntatge amb l'Estadi Power Horse Stadium, amb l'escut de la UD Almeria a dalt a l'esquerra, Nico Melamed al centre i un cercle conbillets a dalt a la dreta

El sou que tindrà Nico Melamed a l'Almeria

El jugador de l'Espanyol podria ser un dels millors pagats a la Lliga Hypermotion

El RCD Espanyol està en plena baralla per aconseguir l'ascens a la Lliga EA Sports. Per ara, el conjunt que dirigeix Manolo González està a la bona línia ja que ocupa la 2a plaça que dóna accés directe a la primera divisió, i mantenint l'Eibar a 2 punts que és el tercer. S'acosta una bonica batalla a les 8 jornades que resten per al terme de la competició.

Cal recordar que l'Espanyol és l'únic equip que després de perdre la màxima categoria del futbol espanyol sempre ha estat capaç de recuperar-la l'any següent del descens. I sembla que aquest any, amb un canvi d'entrenador inclòs, va pel mateix camí.

Nico Melamed, acord tancat amb l'Almeria

Una de les peces més importants dels periquitos és l'extrem Nico Melamed. Melamed compleix la seva 5a temporada al primer equip i el seu contracte finalitza al juny d'aquest any . El futbolista blanc -i-blau ja tindria tancat la seva passada per a la UD Almeria l'any que ve , ja que l'equip andalús, amb gairebé tota probabilitat, militarà a la segona divisió.

Nico Melamed |RCD Espanyol| Skills, Dribling & Goals

En contra de l'opinió de l'aficionat, la sortida de Melamed és un fet, i és que recentment el deixava entreveure en una entrevista en què afirmava: "Per mi, l'Espanyol és casa meva, és on m'he criat, el lloc on m'han donat l'oportunitat de complir el meu somni i al que li dec i li deu sempre tot el que sóc fins avui dia, i al que més afecte el tindré sempre” . Un missatge que sonava a comiat.

Nico Melamed, contracte de 2 milions d'euros a l'Almeria

Si alguna cosa ha cridat molt l'atenció és el quantiós contracte que tindrà Melamed a l'Almeria, signant un contracte per a 3 temporades, i on el sou pujarà als 2 milions d'euros anuals, molt lluny dels 400.000 euros anuals cobra ara mateix al RCD Espanyol . També es contempla una prima de fitxatge, i que s'inclouria una clàusula que garantia al jugador el 70% d'aquest sou durant els dos primers anys en cas de descens.

Melamed passarà a ser un dels jugadors blindats pel conjunt andalús. El jugador del planter blanc-i-blau ha disputat un total de 128 partits amb l'Espanyol, en què ha aportat 12 gols i 11 assistències en les seves 4 temporades al primer equip . El canvi d'aires de Melamed ja és una realitat i intentarà ser un dels pilars fonamentals en què el president, Turki Al-Sheikh, té dipositades totes les esperances per aconseguir l'ascens a primera divisió.