Gui Ruck, jugador del cadet del Valladolid

El jove migcampista brasiler pel qual competeixen el Barça i el Reial Madrid

Tot just té 14 anys i ja hi ha equips d'enorme entitat anhelant el seu fitxatge

Els joves estan de moda al futbol de primer nivell. Més enllà de totes les disputes que es produeixen sobre els terrenys de joc, en els darrers anys s'ha generat una competència als despatxos dels grans clubs. Tots ells vetllen per tractar de pescar al futur gran talent; i per això, els presidents desemborsen extraordinàries quantitats de diners.

En aquesta tessitura, els jugadors brasilers s'emporten sempre el palmell. Tots els equips tenen especialistes ubicats al futbol del país sud-americà i, a la mínima que detecten un talent especial, el recluten. Alguns dels moviments s'acaben convertint en èxits absoluts dels equips; altres tot al contrari.

No obstant això, hi ha un brasiler que ha començat a despuntar molt abans del previsible i que ja té pràcticament tots els grans clubs europeus darrere seu. Barça, Reial Madrid, PSG, Manchester City i Chelsea batallen a la pugna per aconseguir els serveis de Gui Ruck. I això que només té 14 anys.

Gui Ruck, talent prematur

Als 7, Gui Ruck ja va començar a mostrar els seus primers centelleigs de qualitat quan va fitxar pel Vitòria Guimaraes de Portugal. Després va passar per l'Sporting de Braga i pel Porto, just abans d'aterrar al Rayo Majadahonda. Als seus 14 anys, juga actualment al Cadet del Valladolid.

Va arribar al Pucela gràcies a la intermediació de Ronaldo, propietari del club val·lisoletà. Tot i això, acaba contracte aquest mes de juny i tot apunta que no renovarà. Se sent preparat ja per fer un pas més en la seva carrera i recalar en un club de primeríssim nivell.

Guilherme Ruck - The 14 Year Old Wonderkid Everyone Wants 🇧🇷

És sabedor que hi ha equips com el Barça o el Reial Madrid darrere seu. En el cas dels culers, per exemple, és una proposta que l'ambiciona, ja que a més a més té bona relació amb Vitor Roque. Així i tot, també està contemplant l'opció de recalar al futbol del seu país i el Flamengo sembla el millor posicionat per emportar-se'l.

És un migcampista de molt de talent, amb una habilitat celestial amb la pilota en possessió i amb una esplèndida visió de joc. Té també molt màrqueting , doncs és el jugador més jove a signar un acord amb Adidas; ho va fer el 2019, amb tot just 10 anys.