Jugadors del Machester United celebrant un gol

De sonar per al Barça a fracassar al Manchester: Ara interessa la Reial

La Reial Societat treballa en la incorporació d'un jugador de primer nivell de cara a la temporada que ve

S'acosta un estiu de molts canvis a l'entorn de la Reial Societat. El seu gran paper a la Champions League ha significat que molts dels seus actuals integrants adquireixin molt de cartell. Per tant, s'espera que al proper mercat de fitxatges arribin moltes ofertes als despatxos del Reale Arena.

Conscients d'aquesta situació, els directius de l'entitat donostiarra comencen a valorar possibles candidats a reforçar l'equip amb vista al pròxim curs. Al club consideren transcendental mantenir el bon estat de forma dels últims anys i saben que, per aconseguir això, han de fitxar futbolistes de primer nivell. I en aquesta tessitura es troben.

Una de les principals posicions a reforçar serà la de l'extrem dretà, ja que Take Kubo té totes les paperetes d'abandonar el club a l'estiu. I un dels noms que es figuren a la llista de candidats per suplir-lo és Antony.

Antony 2023 - Skills Show & Goals - HD

El canvi d'aires necessari d'Antony

Fa un parell d'anys, Antony va despuntar d'una manera extraordinària a l'Ajax i molts van començar a sospitar que es convertiria en un dels grans talents brasilers d'aquesta dècada. Un dels que ho va considerar va ser el Manchester United, que va desemborsar la barbaritat de 95 milions d'euros per ell. El Barça també es va plantejar el seu fitxatge, però no va poder competir econòmicament amb l'oferta dels Red Devils .

Així i tot, es van generar unes expectatives tremendes sobre la seva figura i Antony no les ha complert; ni tan sols s'hi ha acostat. Està disputant la seva segona temporada a Old Trafford i no ha aconseguit anotar cap gol ni brindar cap assistència en els 22 partits que ha jugat a la Premier League aquest curs. A més dels seus tràgics números, el brasiler tampoc no acaba de mostrar-se còmode sobre el verd i amb prou feines desprèn perill en les seves accions individuals.

D'altra banda, a Manchester estan obligats a vendre aquest estiu per alliberar Fair Play Financiero i un dels que abandonarà el club serà el mateix Antony. Això sí, els anglesos ja tenen més que assumit que no aconseguiran recuperar la seva multimilionària inversió i acceptaran amb qualsevol que mostri interès en l'atacant. El seu valor actual de mercat és de 28 milions d'euros, xifres que, encara que una mica elevades, no són del tot utòpiques per a la Reial Societat.

Per descomptat, el seu fitxatge seria una bona notícia per al club basc, ja que no tenen un jugador de les seves característiques. En la seva millor versió, Antony és un jugador desequilibrant pel flanc dretà, amb una especial habilitat en el desbordament i una qualitat ressenyable.