Jugadors del Barça celebrant un gol a la 2022/23

Els sis equips de Primera Divisió que volen fitxar un jove del Barça

Joan Laporta activa l''operació sortida'

Ens hem endinsat ja les últimes setmanes de competició i poc li queda en joc al Barça. L'únic repte per complir és acabar en la segona posició de la taula per poder disputar la propera Supercopa d'Espanya, així com per ingressar més diners. Però precisament això quedarà pràcticament solucionat si aconsegueixen vèncer aquest cap de setmana a Montilivi, ja que el Girona és el seu únic competidor per aquest objectiu.

Donada la calma esportiva actual, doncs, als despatxos del Camp Nou s'han permès començar a avançar feina de cara a l'estiu. Els directius culers tenen molt a fer al mercat de fitxatges per poder acabar de confeccionar una plantilla el més competent possible. I el primer pas per fer-ho és fer una rentada de cara i vendre els jugadors que no tenen cabuda a l'equip culer.

Seran diversos els blaugranes que aquest mateix estiu posaran punt final a la seva aventura al Barça. Un d'ells, per exemple, serà Pablo Torre. La seva sortida no se li ennuegarà, ni de bon tros, a Joan Laporta, ja que, de moment, ha rebut sis proposicions diferents per aconseguir el migcampista.

Pablo Torre, el Girona i les seves opcions

El futbolista del Soto de la Marina va arribar a la Ciutat Comtal l'estiu del 2022 després d'un pagament d'uns cinc milions del Barça al Racing de Santander. En la seva primera temporada com a blaugrana va haver de conformar-se a jugar els minuts morts i amb prou feines va tenir protagonisme. Amb tot, aquest curs es va decidir que el millor seria que es busqués un equip on pogués disposar de minuts per així no tallar la seva progressió.

El Girona va picar a la porta dels despatxos i Deco va estrènyer la mà de Quique Cárcel per acceptar una cessió simple del centrecampista. Però ara que ja s'està acostant el final de l'acord esmentat i que Pablo Torre haurà de tornar a la dinàmica del Barça a partir de l'1 de juliol, s'ha tornat a obrir el dilema. Què farem amb Pablo Torre?

Joan Laporta i Deco no volen donar moltes voltes a l'assumpte i ja han pres una decisió. Saben que no compta per a Xavi i, per tant, no hi ha necessitat de mantenir-lo. Precisament el Girona estaria interessat a perllongar l'estada del càntabre a Montilivi.

Pablo Torre Is The Most Underrated Gem In Football - 90% Skills, 10% Playtime

Tot i això, els del nord de Catalunya no són els únics interessats. També ho estan altres equips de la primera divisió espanyola, com són el València, Real Betis, Real Sociedad, Real Mallorca, i Vila-real. El Barça no té cap preferència; això sí, buscaran poder donar-li sortida com a traspassat amb opció a recompra, encara que tampoc no descartaran una cessió si no troben aquesta fórmula.

La realitat és que, encara que no entri als plans de Xavi, Pablo Torre és un jugador amb molta destresa al centre del camp. Li va costar adaptar-se a la seva nova vida a Girona, és cert, però, un cop ho va fer, va començar a convertir-se en habitual als dibuixos de Míchel. Amb tot, ja suma 27 partits disputats , amb 1 gol i 2 assistències.