Celta

Les condicions finals de la sortida de Larsen del Celta de Vigo

El noruec abandona Balaidos rumb a la Premier League

El Wolverhampton Wanderers, de la mà de Jorge Mendes, vol donar un cop d'efecte important al mercat. Els Wolves es van quedar al mig de la taula a la passada Premier League i aquest any no volen patir tant. Busquen configurar una plantilla de garanties perquè els faci un salt qualitatiu a l'equip.

A The Molíneux són molt a prop de tancar les negociacions oficials per Jørgen Strand Larsen, el davanter noruec del Reial Club Celta de Vigo. El futbolista va arribar fa dues temporades a Balaídos, procedent del Groningen holandès, on es va formar Luis Suárez a Europa, entre d'altres.

Aviat aterrarà a Wolverhampton

Gary O'Neil espera aviat el davanter del conjunt vigués, que arribaria aquesta setmana a passar el reconeixement mèdic i signar, segons apunta el periodista italià Matteo Moretto a RELLEU.

El davanter nòrdic abandona Vigo per 3+27 milions d'euros, amb una opció de compra obligatòria per a l'equip britànic. Els anglesos duplicaran la fitxa al futbolista olívic, i no hi va haver gaires dubtes de part de l'atacant de Halden. Als Wolves formarà parella amb Matheus Cunha, el davanter brasiler ex de l'Atlètic de Madrid, un dels jugadors més importants dels llops.

Un davanter especial

Strand Larsen és un davanter alt i fort, que destaca principalment per la seva estatura i la seva fortalesa. És molt ràpid i resistent, potent al xoc. Un davanter a qui li agrada molt controlar la pilota i dominar el joc d'esquena, fi a l'u contra un i un notable rematador.

És un jugador que sol col·laborar en tasques defensives, ajudant els seus companys, una cosa molt important avui dia. I més a Anglaterra, on es juga moltes vegades a un ritme absolutament vertiginós. Un davanter versàtil, que pot jugar de segona punta i de banda si fos necessari.

Amb la seva arribada, els Wolves guanyarien un jugador amb gol i molta feina, una de les indicacions de Gary O'Neil. Les negociacions són a la fase final i aquesta setmana el futbolista viatjarà a Wolverhampton per liquidar-ho tot. El noruec deixa Espanya després de dues temporades on va anotar 18 gols en 73 partits amb la samarreta celeste.

Un canvi d'aires

L'any passat va estar més a prop del descens que de lluitar per Europa, i aquest és un altre dels motius pels quals surt. El seu salt a la Premier League el pot portar al primer pla del panorama futbolístic mundial. Ja va enfrontar el Barça (convertint-li un gol), el Reial Madrid i l'Atlètic de Madrid, però busca alguna cosa més.

Un rol de líder, com el que té a la seva selecció juntament amb Erling Haaland, amb qui manté a més una gran relació. A més, per a Solbakken, el seleccionador, és un fix. El mes de març passat, va saltar la bomba amb unes declaracions del jugador sobre la seva sortida.

"Encara no he jugat en un bon equip, l'objectiu era anar al Celta per deixar-lo on sóc ara", va apuntar. Va ser en declaracions a la cadena noruega NRK i no van ser ben rebudes pels seguidors del Celta.