Celebració gol Atlètic de Madrid

El Sevilla vol pescar a l'Atlètic: Objectiu número 1 per a la davantera

La direcció esportiva sevillana ja treballa a reforçar la seva línia atacant de cara a la temporada que ve

Que a Sevilla cal un canvi de rumb és evident; també un rentat de cara de la plantilla. La temporada a zona vermella de la capital d'Andalusia és catastròfica. El descens s'ha convertit en una amenaça real, ja que l'equip sevillà es dista a tan sols sis punts del pou.

Un dels grans problemes que ve arrossegant el Sevilla des del començament del curs és la seva pràcticament nul·la relació amb el gol. Les coses no estan sortint gens bé a la parcel·la ofensiva i als de Quique Sánchez Flores els costa veure porta. Amb tot, l'ariet més destacat està sent En-Nesyri, i el marroquí amb prou feines ha sumat 10 gols en 25 partits.

El '15' sevillista ja ha demostrat no tenir gaire bona relació amb el cos tècnic i la seva continuïtat és una incògnita. Altres com Lukebakio, Rafa Mir o Mariano Díaz estan passant totalment desapercebuts i el seu futur s'entreveu lluny del Sánchez-Pizjuán. Per tant, el Sevilla haurà de fitxar sí o sí un davanter al proper mercat estival.

El gran favorit

Com que volen evitar tant sí com no que la dinàmica d'aquesta temporada es repeteixi també a la pròxima, la direcció esportiva sevillista és conscient que ha d'invertir en futbolistes de primer nivell. Consideren transcendental portar un davanter de garanties que pugui collir altes xifres goeladoras. I, davant aquesta tessitura, el favorit és Memphis Depay.

Memphis Depay Vs Inter Milan 13/03/2024

L'ariet neerlandès amb prou feines està tenint protagonisme a l'Atlètic de Madrid i està lluny de ser titular indiscutible per al Cholo. Per això, li agradaria abandonar el Civitas Metropolità i trobar una nova llar on explotar el seu talent sent més protagonista. I atesa l'orfandat a la demarcació del '9' a Sevilla, és un destí més que desitjable.

Ja va demostrar a l'Olympique de Lió que, quan li concedeixen protagonisme, és realment bo. També ho ha fet evident en les curtes estones que Simeone li ha permès jugar aquesta temporada. A Sevilla seria titular fix i, per tant, totes les parts estan condemnades a entendre's.

Sobretot perquè el preu no s'augura especialment elevat. L'Atlètic de Madrid amb prou feines va pagar 5 milions d'euros i podria deixar-lo sortir per una xifra aproximada de 10 quilos. Els sevillans estan predisposats a invertir aquesta suma.

El neerlandès està promitjant aquesta temporada un gol cada 122 minuts. En total, sent suplent, ja en suma 9, només un menys que el davanter titular del Sevilla.