Jugadors del Reial Madrid celebrant un gol el 2018

El Sevilla vol un ex del Reial Madrid

El seu salari alt complica l'operació

El que ha passat aquesta temporada amb el Sevilla no pot tornar a passar. O això almenys és el que es plantegen als despatxos del Sánchez-Pizjuán. Per això, per intentar complir amb aquesta comesa, els directius de l'elenc sevillana ja estan treballant a confeccionar la millor plantilla possible de cara al pròxim curs.

Víctor Orta té la intenció de fer un rentat de cara i donar sortida als jugadors que no s'han acabat d'adaptar. D'altra banda, també pretén fitxar jugadors d'alt prestigi que pugin la qualitat de l'equip. I, en aquesta línia, un amb què somia el director esportiu és amb Casemiro.

És altament probable que l'ex del Reial Madrid es desvinculi del Manchester United aquest estiu i el Sevilla, després d'assabentar-se'n, està estudiant si la seva incorporació és viable. Per descomptat, no sembla una tasca gens senzilla.

Casemiro, de tornada a Espanya?

Tot i que Casemiro té contracte amb els Red Devils fins al 2026, a Anglaterra ja comencen a sospitar que podria ser un dels jugadors que abandoni el club aquest mateix estiu. I no precisament per les seves labors sobre el verd, ja que el brasiler és una de les peces claus en els esquemes d'Erik ten Hag. De fet, és fix als seus onzes i ja disputat 27 duels aquesta temporada, aconseguint un compte de 5 gols i 3 passades de gol.

Els motius de la seva possible sortida resideixen més aviat en el marc econòmic. És altament possible que el Manchester United no es classifiqui per a competició europea el pròxim curs i això suposa haver de repasar comptes. Per això, per poder sanejar l'economia, els directius s'han fixat al futbolista que més cobra del planter.

Casemiro percep un sou anual superior als 21 milions d'euros i la venda alliberaria moltíssima massa salarial. A més, els Red Devils també ingressarien diners per la transacció de traspàs a un altre club.

Casemiro's Best Bits! 🇧🇷🌟 | Player Cam 2022/23

El somni impossible de Víctor Orta

Precisament el seu elevat salari converteix en utòpica la seva arribada al Sánchez-Pizjuán. Casemiro s'hauria de baixar moltíssim la fitxa perquè el Sevilla la pogués pagar. I el brasiler no hi està disposat.

Per fer-nos una idea, el futbolista que més cobra del Sevilla és Mariano Díaz, que percep 5 'quilos' anuals. Per tant, és evident que l'economia de l'elenc andalús no permet rebre jugadors amb aquestes pretensions. De fet, a hores d'ara hi ha pocs equips que puguin pagar tant a un jugador que, tot i continuar tenint un talent extraordinari, ja ha fet 32 anys.

Per això, si el Manchester United acaba decidint vendre'l, el més probable és que Casemiro prengui un avió direcció Aràbia Saudita. Allà sí que té ofertes que encaixen amb les exigències econòmiques.