Jugadors del Real Sporting celebrant un gol

Sentenciat: El futbolista que se n'anirà de l'Sporting de Gijón

Creuarà el toll per retrobar-se

Malauradament, res no és per sempre; ni a la vida ni al futbol. Els jugadors de l'elit viuen etapes d'enorme esplendor, però, tard o d'hora, acaben acabant-se. Això li ha passat, per exemple, a Djuka.

L'ariet montenegrí de l'Sporting de Gijón ha passat anys realment extraordinaris amb la carcassa de l'equip asturià. La seva relació amb el gol va ser magnífica i es va arribar a convertir en un ídol a El Molinón. Tot i això, ara ha passat a un segon pla.

I, per això, tant club com jugador, segons algunes informacions, consideren que ha arribat el moment de separar els seus camins, encara que la seva vinculació contractual és vigent fins al 2027. I ara, Uros Djurdjevic, més conegut com a Djuka, podria canviar de continent i jugar per a l'Atlas FC de Guadalajara. Així ho ha garantit el periodista especialitzat al mercat de fitxatges mexicà Fernando Esquivel.

La seva arribada es produiria en qualitat de cedit i els detalls de la negociació s'estan ultimant. El cap de setmana passat, de fet, hi va haver acostaments en les postures dels dos clubs. Si res no es torça, doncs, Djuka jugarà per a Les Guineus Roig-i-negres.

Djuka, de més a menys

En cas de concretar-se aquest moviment, Djuka posaria fi a una aventura de sis anys a Gijón. El fitxatge per l'Sporting es va produir l'estiu del 2018, quan els asturians van pagar 2,5 milions d'euros a l'Olympiacos. Tot i que aquesta temporada ha estat més aviat fluixa per al montenegrí, aquella inversió es pot considerar més que fructífera; ha anotat 66 gols i ha repartit 12 assistències en 232 duels.

A El Molinón, Djuka ha viscut els millors anys de la seva carrera futbolística. El seu gran nivell mostrat a Segona Divisió va arribar a despertar diverses vegades interessos de clubs de Primera. Tot i això, la seva sortida de l'Sporting no va arribar mai a concretar-se i l'atacant va continuar despuntant amb la blanc-i-vermella.

Aquest any ha estat més aviat un jugador de rotació, ja que no ha arribat a consagrar-se als onzes inicials (55% de titularitats). A més, els seus números no han estat per tirar coets: 4 gols i 2 assistències en 40 partits. Per això, a causa de la seva baixada, el cos tècnic no el considera com una prioritat de cara al curs que ve i està buscant-li una sortida.

Com dèiem, doncs, l'Atlas FC s'augura en aquests moments com la destinació més probable. Als seus 30 anys, Djuka està obert a afrontar aquesta nova aventura al club mexicà. I, si tot segueix per la via actual, l'acord s'oficialitzarà els propers dies.