Lamine Yamal i Adrien Rabiot amb l'Allianz Arena, estadi de la semifinal, de fons

Sensacional resposta de Lamine Yamal a les provocacions de Rabiot

El migcampista francès va enviar un misstage a l'atacant espanyol

Els dies d'Espanya-França sempre són dies grans. La rivalitat entre aquestes dues seleccions, a més a més del seu enorme nivell, converteixen els seus enfrontaments en espectacles sempre atractius. I més, tractant-se de tota una semifinal de l'Eurocopa.

És evident que, pel que fa a les sensacions, la selecció espanyola parteix com a favorita, ja que els gals han deixat molts dubtes durant el transcurs del campionat. Per posar remei a això, alguns jugadors, com Rabiot, s'han encarregat de llançar missatges als jugadors de 'La Roja' amb l'evident intenció de desestabilitzar-los. I no hi ha cap dubte que Lamine Yamal és un dels jugadors que més temen al territori francès.

Adrien Rabiot, jugador de la selecció francesa
Adrien Rabiot, jugador de la selecció francesa | Juve FC

Per això, l'ex de PSG i Juve, actualment sense equip, va deixar un encàrrec en roda de premsa l'atacant del Barça. “Si Lamine Yamal vol jugar la final de l'Eurocopa amb Espanya, haurà de fer molt més contra nosaltres del que ha fet fins ara. Li posarem pressió perquè no estigui còmode”, va declarar.

La resposta de Lamine Yamal

Lamine Yamal, que no ha volgut entrar en aquest joc de provocacions, li ha respost a les xarxes socials amb un contundent missatge. Va pujar a les seves stories d'Instagram una imatge que deia: "Mou-te en silenci i només parla quan sigui el moment de dir 'escac i mat'". Clar, directe i concís.

El jove futbolista de La Roja és un autèntic punyal pel flanc dretà de l'atac espanyol. Sens dubte, és l'home més desequilibrant del combinat nacional; i probablement de tota l'Eurocopa. Suma ja 3 assistències en els 5 duels disputats fins avui.

Lamine Yamal al partit vs PSG
Lamine Yamal al partit vs PSG | Google Imagenes

Qui també es va voler apuntar a aquest intercanvi de missatges va ser el seleccionador, Luis de la Fuente, que es va sumar a la doctrina de Lamine Yamal i no va caure en la provocació gala. “És una part del joc. Hi ha arguments futbolístics i altres psicològics. Cadascú utilitza les seves eines sempre dins d'un règim disciplinari que imposa l'àrbitre. Ha de continuar sent ell i tenir la fermesa que això és així. Anirà adquirint experiència a poc a poc. I ell ho fa molt ràpidament. Cada cop, els rivals li faran menys concessions”, va dir, fent gala del seu honor parsimònia.

Sigui com sigui, al futbol, així com en qualsevol esport, el que impera és el que es parla sobre el verd, no en una sala de premsa. I en això, Lamine Yamal, tot i la seva joventut, ja és un expert. Va passar el mateix als quarts, quan Nagelsmann el va titllar d'"inexpert" i l'extrem espanyol li va respondre al camp amb una assistència al gol de Dani Olmo.