Muntatge amb l'escut del Barça a dalt a l'esquerra bitllets a baix a l'esquerra i al centre Mario Hermoso

Continua el culebrot Mario Hermoso... ¿pot fitxar pel Barça?

El defensa continua sense renovar per l'Atlètic de Madrid

Mario Hermoso acaba contracte en dos mesos i encara no ha renovat. De fet, no hi ha certesa que l'exfutbolista de l'Espanyol estengui el seu contracte amb l'entitat matalàs. Hermoso va arribar a l'estiu del 2019 procedent de l'Espanyol per 25 milions d'euros. De fet, al seu dia va ser la venda més cara de la història del club català. Ara és la de Borja Iglesias al Betis. Aquest any, el defensa espanyol està vivint la seva cinquena temporada al Civitas Metropolitano i és un dels futbolistes més importants per Diego Pablo Simeone.

Des de la seva arribada ha disputat 168 partits de 246, dels quals 150 com a titular. Aquesta temporada és el tercer jugador de camp que més protagonisme està tenint amb un 77% dels minuts. El defensa de 28 anys, que va ser internacional amb la selecció espanyola entre el 2018 i el 2019, no ho va tenir fàcil en els seus inicis en el conjunt blanc-i-vermell , sent desconvocat moltes vegades i estant a la rampa de sortida a cada mercat.

Mario Hermoso is AMAZING in 2023

Tot i això, el jugador sorgit del planter del Reial Madrid sempre es va mostrar ferm en la decisió de quedar-se i tot aquest esforç s'ha vist recompensat aquest any. S'ha asserenat en l'aspecte defensiu, sortint menys de zona i contemporitzant millor quan l'encaren. A més, és una peça bàsica a l'inici de la construcció ofensiva, afegint-se al centre del camp per ser una arma més a l'hora de combinar.

Aquest gran rendiment ha provocat que diversos clubs de tot Europa s'hi interessin. A més, el fet que acabi contracte fa que el jugador estigui a l'agenda de més equips. Tret d'un canvi realment inesperat i sobtat, aquesta serà la darrera temporada de Mario Hermoso amb l'Atlètic de Madrid. De fet, l'agent del futbolista va assegurar que estava molt lluny d'arribar a un acord.

El club madrileny va presentar una oferta de renovació al jugador, sense allunyar-se gaire dels paràmetres econòmics amb què es van abordar les últimes renovacions. Però la proposta no va satisfer el jugador. El sou és un dels més alts de la plantilla i l'oferta de renovació que li van presentar va ser a la baixa. Clubs d'Espanya com el Barça, d'Itàlia com el Juventus i l'Inter de Milà, d'Aràbia Saudita, com l'Al-Shabab, d'Anglaterra, com l'Aston Villa, i de Turquia, com el Besiktas , li han posat l'ull a sobre . Tot apunta que els principals candidats a signar-ho són els equips italians.

El Barça no ho considera prioritari

Segons informen els mitjans, són els que s'han mostrat més decidits i els que han ofert una proposta més suculenta econòmicament. De fet, es parlaria que el salari del futbolista rondaria els cinc milions d'euros. D'altra banda, el Barça li té apuntat , però no consideren que reforçar el centre de la defensa és una prioritat. Hermoso, que assumeix molts riscos a l'hora de defensar, està vivint els seus últims partits com a blanc-i-vermell, de fet, li queden 5 partits.

Haurem d'estar molt atents al futur perquè podria ser un dels serials de l'estiu. L'Atlètic de Madrid ja està estudiant el mercat per veure quin podria ser el substitut. El jugador amb qui més es rumoreja és Mosquera, defensa espanyol de 19 anys del València. El central ha demostrat tenir un enorme potencial i ja és titular indiscutible amb el conjunt txe.