Jugadors del Real Saragossa

El Saragossa vol un jugador de tornada

Va ser un dels joves més prometedors i no ha triomfat lluny de La Romareda

Somiar mai ha estat suficient en el món del futbol; i tampoc a la vida. Els èxits no cauen del cel ni succeeixen per art de màgia, sinó que tenen la seva feina, decisions i riscos al darrere. I al Reial Saragossa són conscients que aquest estiu s'ho hauran de currar per poder emprendre d'una vegada per totes el tan anhelat retorn a l'elit del futbol espanyol.

Serà fonamental poder confeccionar una bona plantilla prou competitiva per poder fer-se forts en una competició tan àrdua com la Lliga Hypermotion. I Víctor Fernández, amb la seva àmplia experiència, sap que cal alguna cosa més que talent per aconseguir una cosa tan gran. Cal, també, passió.

Talent i passió poden aportar precisament jugadors que s'han criat a la casa i que senten al més profund del seu cor què és el saragossisme. Un d'ells podria ser, per exemple, Alberto Soro, que ara, segons El Heraldo de Aragón, és una pretensió de mercat per a Víctor Fernández. I els directius recolzen la proposta del tècnic del Reial Saragossa.

El Reial Saragossa, a repescar Alberto Soro

Nascut a Ejea dels Cavallers el març del 1999, Alberto Soro va arribar a l'edat de Juvenil al Reial Saragossa, el 2018, i hi va estar fins al 2020. Tal era el seu talent i projecció que, el 2019, el Reial Madrid va pagar 2,5 milions d'euros pel seu fitxatge, encara que el va deixar cedit a La Romareda. A l'estiu següent, però, els merengues van recuperar la inversió i l'atacant aragonès va marxar al Granada.

Al club nassarita ha estat tres anys, fins que el 2023 van decidir enviar-lo cedit al Vizela portuguès, on ha jugat aquesta temporada. Els andalusos amb prou feines comptaven amb ell i van acceptar incloure una opció de compra que els lusitans no semblen disposats a executar. Per això, i tenint en compte que el seu contracte venç el 2025, el Granada està disposat a negociar per trobar-li nou equip.

I el Reial Saragossa és, per ara, qui encapçala la pugna per emportar-se'l. Més enllà del seu passat saragossista, als despatxos de La Romareda consideren apropiat el seu fitxatge perquè necessiten un extrem dretà. I encara que la seva última temporada no hagi estat del tot ressenyable (4 gols i 1 assistència en 21 partits), consideren Alberto Soro una bona opció de mercat.