Lewandowski fent broma sobre l'Espanyol

La frase de Robert Lewandowski que no agradarà als aficionats del RCD Espanyol

L'ariet polonès fa broma amb un periodista català sobre l'actual situació de l'equip periquito a Segona Divisió

El passat 15 de febrer es va celebrar a la Ciutat Comtal la presentació del llibre Relats solidaris de l'esport amb la presència de Lewandowski. L'acte va ser presentat pel periodista esportiu Sergi Mas, l'equip favorit del qual és el RCD Espanyol. Durant un dels moments de la xerrada, amb tots dos a la palestra i amb micròfon a la mà, es va produir un divertit moment.

Sergi Mas va informar al futbolista la seva simpatia per l'equip blanc-i-blau, i el polonès va respondre amb un "ho sento molt" que va propiciar les rialles de tots els presents. La broma no va quedar aquí i el blaugrana va afegir: "Ens veiem la temporada que ve?". El periodista, que es va apuntar al festival d'humor, va respondre amb un "Si baixeu, sí".

Encara quedava una conya més per produir-se i va passar quan Sergi Mas li va proposar a Lewandowski invertir 200 milions per comprar l'Espanyol. El polonès, que va saber escapar bé de la situació, es va allunyar de la pregunta i va afirmar que li agradaria jugar el curs vinent contra l'elenc de Cornellà. Això sí, va al·legar que ho anhelava perquè això suposaria un desplaçament menys.

La situació actual de l'Espanyol

Com tot, alguns s'hauran pres la broma amb bon humor i a altres els deu haver afectat més del compte. La realitat és que l'escenari actual, tant de l'Espanyol com del Barça, està lluny de ser el desitjat. L'equip periquito va baixar el curs passat a la Lliga Hypermotion i les coses no estan sortint gens bé.

Van començar el curs de la millor manera, però els periquitos van baixar el nivell a finals del 2023 i això va suposar allunyar-se una mica dels llocs d'ascens directe. Actualment resideixen a la cinquena plaça, només un punt per sobre del primer equip que habita fora del playoff. És una ubicació més que perillosa, ja que per sota té fins a 6 equips a 3 punts o menys.

A més, Chan Yansheng, el propietari, no està gaire per la tasca de recolzar econòmicament el club i l'Espanyol no va fer cap moviment destacat al mercat hivernal. Fa uns mesos van decidir canviar d'entrenador i tot s'ha mantingut igual. Luis Miguel Ramis no ha millorat l'equip.