Muntatge amb l'estadi Benito Villamarín, Manuel Pellegrini al centre de la imatge i dos cercles difuminats a dalt a l'esquerra i a dalt a la dreta

Revolució a la porteria del Betis: Els dos favorits

La direcció esportiva bètica maneja dos noms per a la temporada que ve

El Real Betis intensifica les tasques per conformar un equip que pugui competir tant a la lliga com a la Conference League el proper any. L'equip de Manuel Pellegrini ha anat de més a menys aquesta temporada i ha acabat amb la sensació que es podria haver lluitat per la UEFA Europa League.

Un dels punts a tractar és la porteria verd-i-blanca, ja que Rui Silva, de 30 anys, no ha tingut uns registres molt notables ja que en 28 partits ha encaixat 36 gols i ha deixat la porteria a zero fins a 9 ocasions. El Betis també compta amb el veterà xilè de 41 anys Claudio Bravo que ha disputat 4 partits.

Gerónimo Rulli, un conegut de la lliga espanyola

El Betis busca fer un canvi generacional a la porteria i, si pot ser, augmentar-ne la competitivitat. En aquest sentit, la direcció esportiva ja treballa amb la incorporació de Gerónimo Rulli per a la temporada que ve.

Rulli seria l'aposta més segura. Doncs el porter argentí ja sap què és jugar a la lliga espanyola a les files de la Reial Societat i del Vila-real. Amb la Reial va participar en 170 partits i va encaixar 227 gols, sent un porter molt fiable sota pals i amb grans reflexos i capacitat de lideratge.

¡BUENAS ATAJADAS! de Gerónimo Rulli VS ʙᴀʏᴇʀɴ ᴍᴜɴᴄʜᴇɴ | Argentina Comps®

Rulli va tenir una segona opció al Vila-real on va demostrar els seus dots com a porter i on va estar 3 temporades i on en 80 partits va rebre 71 gols, a menys d'un gol per partit, cosa que va cridar l'atenció dels grans clubs. L'Ajax va aconseguir els seus serveis, i després d'una primera temporada excelsa on va jugar 25 partits i va encaixar 25 gols, una luxació en l'home va avortar el fitxatge pel Bayern Munic. Rulli té contracte fins al 2026 i el seu valor de mercat està al voltant dels 6 milions d'euros .

Juan Musso, la revelació a Itàlia

L'argentí de l'Atalanta, flamant campió de la UEFA Europa League, és Juan Musso. El porter d'objectiu viu sota l'ombra de l'arquer titular, el jove de 23 anys Carnesecchi, i només ha pogut disputar 11 partits en què ha encaixat 12 gols i ha deixat en 6 ocasions la porteria a 0 .

Juan Musso 2024 - HIGHLIGHTS ULTRA HD

Musso, té un excel·lent joc de peus que és una cosa que Pellegrini valora molt per crear superioritat en la iniciació, a més d'un poder imponent en el joc aeri. Amb bons reflexos sota pals, Musso veuria amb bons ulls incorporar-se a la disciplina bètica.

Musso té contracte amb l'Atalanta fins al juny del 2025 i el club podria deixar-lo anar per una quantia assequible, ja que a priori el seu valor de mercat ronda els 6'5 milions d'euros. Una quantitat molt similar a la de Rulli i amb què el Betis podria blindar de qualitat i experiència la seva porteria de cara al proper curs.