Muntatge amb la celebració de l'Atlètic de Madrid i una ombra negra a l'esquerra

La revolució a l'Atlètic de Madrid implica un jugador clau en els darrers anys

El club matalasser prepara una sèrie de canvis de cara a la temporada que ve

L'Atlètic de Madrid ja està planificant la propera campanya amb una política molt clara i que ha seguit en els darrers temps. I es tracta de donar sortida a jugadors que deixin bons ingressos a les arques del club i, per altra banda, poder fitxar jugadors que donin un plus de nivell a l'equip a un preu assequible.

I és que el club no pot fer grans esforços econòmics i més des que el 2021 s'acordés l'ampliació de capital del club que havia de suposar una remodelació total de l'entitat amb la construcció del nou estadi, el Wanda Metropolitano, i la Ciutat Esportiva de Majadahonda . Amb aquesta situació i veient el rendiment d'alguns futbolistes aquest any ja n'hi ha alguns que estarien a la rampa de sortida.

Es busca sortida per a Jan Oblak

El porter eslovè va arribar el 2014 procedent del Benfica a canvi de 16 milions i va donar un rendiment excels els primers anys vestint l'elàstica matalàs. Però el rendiment d'Oblak ha anat decaient i fa 3 temporades que no és el porter que va arribar al seu dia de Portugal .

Jan Oblak 2023/24 ● Supernatural ● Crazy Saves | FHD

L'Atlètic de Madrid, vist el panorama, ho declara transferible i espera poder ingressar al voltant de 30 milions , que és el valor de mercat que marca Transfermarkt, per a un futbolista que encara té contracte fins al 2028. Oblak ha disputat 32 partits aquest any, ha rebut 38 gols i ha deixat en 9 ocasions la porteria a 0. Les alternatives que estudia el club matalasser són les d'un vell conegut com a De Gea o Kepa .

Álvaro Morata, també és a la rampa de sortida

Un altre dels jugadors que ha fet una caiguda en picat en el seu rendiment és el davanter madrileny Álvaro Morata . En les seves últimes actuacions no ha mostrat la contundència que tenia de cara gol, i sense anar més lluny va fallar un mà a mà amb el porter del Borussia de Dortmund a la tornada dels quarts de final de Champions que vaig poder ser clau per a la classificació dels matalassers.

Álvaro Morata All 21 Goals 2023/24 | With Commentary - HD

Morata, als seus 31 anys, i amb contracte fins al juny del 2026 ha disputat 28 partits en què ha anotat 14 gols i ha donat 3 assistències . L'Atlètic espera la celebració de l'Eurocopa per veure si el valor de mercat de l'ariet pot ascendir, encara que ara mateix oscil·laria els 20 milions un possible traspàs de Morata.

Ofertes a Morata no n'hi falten, una opció seria tornar a Itàlia on ja va jugar a la Juventus, els Estats Units i la potent lliga d'Aràbia Saudita podrien ser les properes destinacions del davanter centre de l'Atlètic , que amb la sortida d'ell i Oblak, unida a algun altre jugador s'estaria gestant una autèntica revolució pel que fa a canvi de plantilla de l'equip que dirigeix el Cholo Simeone.