Muntatge de la Romareda amb Víctor Fernández al centre i un cercle difuminat a dalt a la dreta

El Reial Saragossa se centra en una eterna promesa

Víctor Fernández veu amb bons ulls l'arribada d'un descart del Reial Madrid

El Reial Saragossa manté viva la flama de l'ascens a primera divisió aquesta temporada. Després d'un inici titubejant, i que el va mantenir a la zona mitjana baixa de la taula, sembla que, amb l'arribada per quarta vegada del tècnic aragonès Víctor Fernández, li ha donat un aire fresc a l'equip.

Víctor Fernández ha tornat al Reial Saragossa a la senda de la victòria, després de doblegar per 3 a 1 el Tenerife a l'última jornada de la Lliga Hypermotion . Una victòria que se li resistia al conjunt aragonès des de principis de febrer quan el Saragossa va derrotar l'Sporting de Gijón. Fernández ha sumat 4 de 9 punts possibles, i manté l'equip a 11 punts de les places d'ascens .

Ofensiva per Reinier Jesus

El Reial Saragossa ha fixat la seva mirada al volant ofensiu del Reial Madrid, i cedit al Frosinone italià, Reinier Jesus. Reinier és un jove de 21 anys que té contracte amb el Reial Madrid fins al juny del 2026 . L'equip blanc, que al seu dia el va fitxar del Flamengo, no hi compta. I ja ho ha cedit a Borussia de Dortmund i Girona, fins a arribar al seu club actual, el Frosinone de la Sèrie A.

Reinier Jesus vs Torino (03/11/2023)

Amb el Frosinone a places de descens, Reinier ha disputat 16 partits amb 2 gols i 2 assistències. Reinier és un jugador dretà dotat d'una gran habilitat al regat i una excel·lent velocitat, bon anotador a l'àrea i un bon assistidor , sent un clàssic 10 brasiler que pot jugar de volant ofensiu.

Sens dubte, la possible arribada de Reinier al Saragossa li faria un salt de qualitat, d'un jugador de primera que podria seguir explotant el seu talent i demostrant al Reial Madrid que algun dia puguin comptar amb ell a la plantilla.

El seu pas fugaç pel Girona

Reinier va passar més aviat inadvertit la temporada passada al Girona, on no va disposar de gaires minuts per exhibir el joc. Reinier va disputar 18 partits amb l'equip de Michel Sánchez aportant 2 gols i 1 assistència . El fet de tenir una gran competència al centre del camp va decidir provar una nova aventura, aquesta vegada al Frosinone, on està tenint més protagonisme i que espera que sigui l'últim esglaó per catapultar-se a un equip gran on consolidar-se.